Radu Banciu îl deconspiră pe "Căcărău": A ales Teleormanul ca să doarmă în hotelul Bombonicii

Radu Banciu îl deconspiră pe "Căcărău": A ales Teleormanul ca să doarmă în hotelul Bombonicii

Jurnalistul Radu Banciu a comentat în emisiunea sa de pe B1 TV noile amănunte apărute în presă în legătură cu Liviu Dragnea şi soţia sa Bombonica, propritara unui hotel. Banciu vede o legătură între hotelul deţinut de Bombonica şi candidatura lui Crin Antonescu.

"Ce face toată ziua amazoana Bombonica? Se plimbă, se duce la hotel, îşi face somnul de frumuseţe în camera 4 din hotel, apoi se întoarce acasă cu Range Rover-ul ei. Atât face Bombonica toată ziua, doarme, aşa se explică de ce se duce Căcărău la Teleorman. Acum nu ştim dacă vor fi văzuţi dormind amândoi în aceeşi cameră, că doar ăsta cu părul vopsit are şi gusturi. Plus că nu îi iei nevasta aceluia care te-a ajutat să te alegi", a analizat Banciu candidatura preşedintelui PNL, Crin Antonescu, tocmai în Teleorman. El a mai comentat şi pe marginea numelui soţiei lui Dragnea. De asemenea, jurnalistul vede în Bombonica Drangea un personaj care va ajunge în prim plan, călcând pe urmele Danei Năstase şi Mihaelei Geoană.

  • Radu Banciu a aflat motivul SURPRINZĂTOR pentru care "Căcărău" fuge la Teleorman

"Nu putea Liviu Dragnea să-şi ia o acritură, nu vedeţi ce faţă are, evident că trebuia să-şi ia o bombonică şi ca să nu-i mai spună pe numele de alint, soarta a făcut s-o cheme aşa. După Dana Năstase şi Mihaela Geoană, nevasta baronului de Teleorman riscă să devină un personaj de prim plan. Cei doi au un hotel în centrul oraşului Turnu Măgurele, de 3 stele, la care nu se duce nimeni", a mai declarat Radu Banciu. Motivul pentru care Crin Antonescu a fugit de Bucureşti Nu este prima oară pentru jurnalistul Radu Banciu când comentează despre candidatura lui Crin Antonescu în judeţul baronului Liviu Dragnea. El a mai declarat în urmă cu câteva zile că şi-a dat seama de cine îi este frică liderului PNL în Bucureşti.

  • Radu Banciu: Româncele au feţe de curve

"Dacă eşti cinstit, puternic, n-ai rivali, eşti cel mai bun orator din România şi ţi se cuvine funcţia de preşedinte, de ce te duci tocmai în Teleorman să candidezi, ultimul judeţ ca şi probitate în acest moment, unde Dragnea e baronul numărul unu? Acolo, chiar şi partidele de opoziţie sunt tot ale lui Dragnea. De ce se duce acolo? De frica Sectorului 3, de frica lui Cataramă, a maidanezilor sau a celor care stau şi îl înjură pe Negoiţă prin parcuri? Se confirmă fuga lui pe insula Elba, alături de Dragnea, care îl va ridica până la stele", a declarat în urmă cu câteva zile Radu Banciu. Noile informaţii apărute în EVZ în legătură cu scandalul în care Liviu Dragnea şi soţia lui Bombonica sunt acuzaţi de evaziune fiscală de 7,5 milioane de euro l-au făcut pe Radu Banciu să revină asupra subiectului candidaturii lui Crin Antonescu în Teleorman. CITIŢI ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Radu Banciu a aflat motivul SURPRINZĂTOR pentru care "Căcărău" fuge la Teleorman
  • Radu Banciu: Româncele au feţe de curve
  • Radu Banciu, despre Valentina Pelinel "sechestrată" în New York: "Dacă eşti blondă nu trebuie să te mai uiţi la televizor sau să urmăreşti ştirile"
  • Radu Banciu o face PRAF pe Mădălina Ghenea: "E o NIMENI, iar relaţia cu Butler e o FĂCĂTURĂ"
  • DEZVĂLUIRI | EXCLUSIV EVZ Nevasta BOMBONICA este PARAVAN pentru afacerile dubioase ale lui DRAGNEA