Gigi Becali, din nou filosof: "Eu mă acomodez junglei omenirii"

Gigi Becali, din nou filosof: "Eu mă acomodez junglei omenirii"

Din caracterizarea lui Crin Antonescu, care l-a numit "o supervedetă media adesea comică", Becali preferă să reţină prima parte, adică termenul de "supervedetă". Cât despre comic, patronul Stelei susţine că, la final, tot el râde mai bine.

"Nu mă deranjează cu nimic (caracterizarea lui Antonescu - n.r.). Aşa are el impresia. Şi nu spune el că sunt supervedetă comică, el spune că presa a făcut din mine o supervedetă comică. Chiar dacă ar fi aşa, tot nu mă deranjează pentru că eu sunt comic când vreau şi mă joc cu ei toţi", a declarat Becali pentru România TV.

De altfel,a cesta crede că declaraţia lui Antonescu este o strategie. "El a spus-o şi ca o detaşare de mine. Intelectualii vor probabil câte o detaşare, dar pe mine nu mă deranjează. Eu sunt comic. Toată viaţa m-am distrat. Şi fizic la anumite distracţii, şi pe scena publică. El e un altfel de persoană, n-are cum să mă înţeleagă", a spus europarlamentarul.

Becali nu regretă atacurile la persoană comise în spaţiul public, spunând că acestea ţin de natura umană. "Atacul agresiv în politică e cu siguranţă un păcat, dar nu un păcat de moarte. Eu sunt om, nu sunt monah. Noi, oamenii, facem tot timpul, ce ar trebui să facem? Instinctul de om te duce să faci şi lucruri de astea (...) Eu mă acomodez junglei omenirii", s-a explicat Becali, care spune că nu îşi va schimba comportamentul nici în campania electorală care urmează şi în care va candida la Senat din partea PNL. "Eu nu iau niciun consilier. Pe mine mă cheamă Becali şi fac ce vreau. Dacă vreau, la orice partid dau două-trei milioane şi ajung din nou europarlamentar", a spus acesta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acesta crede că se va descurta de minune în Senatul României sau chiar şi în Guvern. "În orice funcţie executivă din România sunt mai bun decât toţi ceilalţi. Când eşti cârmuitor, alegi pe cei mai buni specialişti, dar trebuie să ştii să-i conduci şi să-i iubeşti (...) O supervedetă intuieşte, are talent şi face ceea ce simte", s-a fălit Becali cu titlul primit de la Antonescu. Într-un interviu difuzat duminică de Pro TV, preşedintele PNL a declarat că mass-media au făcut din Gigi Becali un "soi de supervedetă, adesea comică" a politicii româneşti, dar că prezenţa acestuia pe listele USL e socotită "acceptabilă".