INCREDIBIL! De ce nu vrea Gigi Becali homosexuali la Steaua: "Unul îi sleieşte pe toţi de putere!"

INCREDIBIL! De ce nu vrea Gigi Becali homosexuali la Steaua: "Unul îi sleieşte pe toţi de putere!"

Gigi Becali anunţă că va promova scandarea "Am avut şi vom avea mereu boală pe ţigani" la staţia de amplificare a stadioanelor unde va juca Steaua şi susţine că "am dragoste şi pentru homosexuali, şi pentru ceilalţi".

Gigi Becali şi-a arătat încă o dată latura rasistă. Patronul Stelei s-a afişat astăzi, la "palat", cu Mădălin Voicu, prietenul său de etnie rromă, pe care l-a pus să spună că nu s-a simţit în niciun fel discriminat de scandările rasiste ale suporterilor "roş-albaştrilor" de la meciul cu Rapid şi nici de bannerele cu mesaje şi mai dure la adresa ţiganilor.

Fostul oier nu s-a oprit aici şi a adăugat că va promova cântecul "Am avut şi vom avea mereu boală pe ţigani" la staţia de amplificare pentru un motiv halucinant: îi place "linia melodică".

"Îmi place linia melodică, o cânt şi prin casă tot timpul. Nu pentru versuri fac asta, ci pentru linia melodică. O să lucreze Mădălin (n.r. - Voicu), să facă nişte versuri acum, ca să poată fi cântată în continuare pe stadioane. M-am gândit să mă duc şi la OSIM şi să înregistrez melodia. Nu ne dă voie textul, dar punem altceva în loc, ceva sinonim, ceva care să semene cu "ţi". Cum să fie discriminare, când noi glumin", a declarat Gigi Becali, care a ţinut apoi să-l întrebe pe Mădălin Voicu: "Auzi, dar tu crezi că George Copos nu e ţigan? Pentru că eu îi spun bulibaşa". "O să le zic la staţie suporterilor că Asztalos e nebun" "Discriminarea înseamnă ură, iar la noi nu a existat ură. O voi spune de o sută de ori, ca să înţeleagă şi cei de la CNCD (n.r. - Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării). Nu pot avea ură ţigani contra ţigani, pentru că în caleria Stelei sunt cei mai mulţi ţigani. Este vorba de o rivalitate între galerii, se cântă împotriva galeriei, nu împotriva ţiganilor. Treaba e nasoală, pentru că la CNCD toţi sunt unguri şi spun că Steaua discriminează. CFR îi pune. La CNCD, toţi sunt unguri şi îmi dau mie amenzi. Eu am aceeaşi dragoste şi pentru homosexuali, şi pentru ceilalţi. Eu îi iubesc pe toţi la fel, dar cum să angajez un homosexual fotbalist? Îi iubesc pe homosexuali, dar nu pot să fie într-o echipă! Echipa aia n-o să câştige niciodată, pentru că unul îi sleieşte pe toţi de putere. Trebuie să înţeleagă lumea că un homosexual nu poate să joace într-o echipă de fotbal. Fac baie dezbracaţi, cutare, nu le mai arde la ăia să dea gol. Nu iau niciodată nici pocăiţi. Îl iubesc la fel cum îi iubesc pe creştini-ortodocşi, dar consider că am ghinion cu el. Pocăiţii sunt dintr-o sectă satanică. Eu aleg cu cine lucrez, nu urăsc. Încerc să le salvez sufletul", susţine fostul oier. "Pentru meciul cu CFR voi lua măsuri speciale, pentru că se va striga probabil aia cu «afară cu ungurii din ţară». O să se strige. Acum o să vorbesc şi la galerie, dar şi la staţie, dacă iubiţi şi divinizaţi, nu faceţi discriminare, dar aşa e considerată de Asztalos (n.r. - preşedintele CNCD, Csaba Ferenc Asztalos), nebunul ăla. E nebun! O să le zic la staţie suporterilor că Asztalos e nebun, nu ştie multe, nu vă puneţi cu el", a încheiat patronul Stelei.

Ne puteți urmări și pe Google News