Mădălina Ghenea a făcut băiat cuminte din unul dintre cei mai râvniţi actori de la Hollywood

Mădălina Ghenea a făcut băiat cuminte din unul dintre cei mai râvniţi actori de la Hollywood

New York Daily News susţine că Gerard Butler formează un cuplu cu frumoasa româncă şi că a renunţat să se mai vadă cu alte femei, ceea ce nu-i stătea deloc în caracter.

Se ştia că au avut o aventură la începutul anului, dar acum New York daily News scrie că Mădălina Ghenea şi Gerard Butler sunt împreună şi formează un cuplu.

Cei doi s-au cunoscut în timpul turnării unei reclame, iar actorul scoţian, cunoscut ca un "devorator de femei", a subjugat-o rapid pe Mădălina, manechin devenit celebru în Italia. Dar după aventura din urmă cu aproape un an, tabloidul new-yorkez susţine că rolurile s-au schimbat şi că românca este cea care l-a determinat pe Butler să nu se mai vadă cu alte femei.

Mădălina Ghenea a intrat pe fluxurile internaţionale de ştiri mondene după ce ce a fost pozată în compania unui alt actor celebru de la Hollywood, Leonardo di Caprio. Ei au fost văzuţi pe balconul unui hotel, dar românca a negat relaţia cu di Caprio.

Şi în cazul lui Gerard Butler, Mădălina a fost evazivă, spunând că sunt doar prieteni. "Însă sunt văzuţi tot mai des împreună, iar Gerald nu se mai vede cu alte femei, lucru care nu i se intâmplă prea des", scrie New York Daily News. Butler a devenit unul dintre cei mai doriţi bărbaţi din lume după ce a jucat un rege războinic în "300".

Despre el se spune că trăieşte doar pentru întâlniri scurte şi intense şi că îşi alege partenerele la petrecerile la care participă.

Ne puteți urmări și pe Google News