Fatalitate: o femeie a murit înainte de a mărturisi cum şi-a ucis cei cinci soţi!

Fatalitate: o femeie a murit înainte de a mărturisi cum şi-a ucis cei cinci soţi!

Betty Neumar, din Statele Unite, trecea drept o bătrânică respectabilă şi liniştită, însă acum patru ani au ieşit la lumină poveştile celor cinci crime pe care le-a comis, şi care le-au îngheţat sângele în vene tuturor cunoscuţilor, conform dailymail.co

O căsnicie egal o crimă

Betty, o femeie în vârstă de 79 de ani, judecată pentru uciderea celor cinci bărbaţi cu care fusese căsătorită a murit anul trecut din cauze naturale, înainte de a-şi mărturisi macabrele secrete cu care a trăiat o viaţă întreagă. Femeia fusese căsătorită de cinci ori, în cinci state diferite şi toate căsniciile s-au terminat cu o crimă! Betty a fost pusă sub acuzare pentru crimă abia în anul 2008, la 22 de ani după moartea celui de-al patrulea soţ şi la mai bine de 50 de ani după moartea primului. A stat în închisoare doar câteva luni şi a fost eliberată pe cauţiune. În 1986, cel de-al patrulea sot a murit împuşcat, iar poliţia a stabilit că a fost asasinat la comandă, însă nu a putut să dovedească că acesta a fost comandat chiar de soţia lui.

Direct în iad

Ne puteți urmări și pe Google News

Fratele decedatului a fost singurul care a fost convins de vinovaţia cumnatei sale şi timp de 20 de ani a căutat probe. Acestea au apărut abia în 2008, iar atunci anchetatorii au făcut legătura între asasinul platit şi sotie. Betty a fost arestată pentru scurt timp, dar între timp poliţia a redeschis dosarele morţii celorlalţi patru soţi: trei dintre ei au murit împuşcaţi, iar ultimul, decedat în 2007, se pare că a fost otrăvit cu arsenic. Fostul cumnat, datorită căruia femeia a fost pusă sub acuzare, declarase presei că şi-a pierdut speranţa că o va vedea pe aceasta vreodată după gratii, după ce procesul a tot fost amânat. După ce Betty a murit, cumnatul şi-a schimbat declaraţia: "Sper că a ajuns direct în iad!".