Câte parodii se pot face după "Vara nu dorm" | VIDEO

Câte parodii se pot face după "Vara nu dorm" | VIDEO

Hitul verii s-a transformat în gluma ei. Cei care pierd nopţile, ca şi Connect-R, s-au apucat să parodieze piesa. Rezultatul este cu adevărat amuzant

Câte persoane au auzit piesa - şi nu sunt puţine -, tot atât de multe variante ale ei putem găsi. Asta într-o pleiadă de cover-uri, care mai de care mai manelisto-artistice. Până la urmă nici maneliştii nu dorm vara, doar au de câştigat bani frumoşi la nunţi. "Vara nu dorm" este în cel mai bun caz un imn al băiatului de club care îşi petrece vara prin terasele de fiţe din Mamaia. Adrian Minune, însă, abordează refrenul şlagărului în stil jazz, asta printre dedicaţii ca "Pentru cine nu doarme vara", "Pentru ochii noştri care sunt sensibili la soare" sau versuri de mare angajament, "Sunt cel mai fericit bărbat din lume". Şi pentru că nu poate fi cu nimic mai "scund" decât Copilul Minune, Florin Salam şi-a încercat şi el norocul cu o stâlcitură a piesei. Şi el a strâns ceva vizualizări pe YouTube. Locul lui Connect-R nu este încă în pericol, dar versuri ca "beau până dimineaţa, beau, că m-a învăţat tata să fiu campion mereu" s-ar putea să aibă mai mult lipici la publicul din România. Nu lipsesc nici parodiile dramatice. Florin a făcut, aşa cum observa un user pe YouTube, "imnul boschetarilor" şi ne spune că "vara nu dorm/ Nu pot să dorm că nu am unde". Personajul poveştii are probleme cu proprietara, transportul în comun şi lipsa buletinului. Cum era de aşteptat, tentativa de sinucidere a fostului prim-ministru Adrian Năstase a născut şi ea un mic "monstru", "Eu vara m-omor" (Nu trage Adriane!). Iar verdurile sunt pe măsura parodiei: "Eu vara m-omor/ Dar nicidecum cu somnifere/ Şi cum nu iau pastile/ Ponto, dă-mi 3 revolvere". Cum vara a fost marcată moment mai puţin fericit pentru tineri, Connect-R a inspirat şi versurile unei piese despre "Eu BAC-ul nu-l iau/ Şi asta nu-mi convine/ Îmi dă impresia că unii/ Are ceva cu mine", spune parodia care a strâns 180.000 de vizualizări. Variante ale titlului melodiei Cei de la Times New Roman, "cotidian independent de umor involuntar", s-au gândit să facă un sondaj. Ei întreabă cititorii care li se pare că este hitul acestei veri. În sondaj se regăsesc: Crin Antonescu - Vara dorm bine-mersi; Oana Roman - Vara nu porc; Markó Béla - Vara nem tudom; Dan Voiculescu - Vara nu torn; Traian Băsescu - Vara nu dorm ca iarna; Tudor Chirilă - Vara ţin o bere-n mână (şi o beau); Fuego - Vara părintească nu se vinde; Alina Plugaru - Vara nu port nimic; Elena Băsescu - Vara nu gândesc; Oana Zăvoranu - Vara mori, Pepe!; Emil Boc - Vara nu cresc; Dinu Patriciu - Vara nu plătesc salarii. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/QWZ_XFdzzd4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> CITIŢI ŞI:

  • SURPRINZĂTOR. Două cover-uri ale melodiei "Vara nu dorm" pot deveni mai populare decât originalul
  • REPETENŢII LA BAC au un nou IMN,: "Eu bacul nu-l iau...ei/ Şi asta nu-mi convine/ Îmi dă impresia ca unii are ceva cu mine"
  • Conect-R se suceşte: "Vara nu mor!"