Robert Negoiţă a depus jurământul! "Nu trebuie decât să ude florile şi câştigă şi peste patru ani"

Robert Negoiţă a depus jurământul! "Nu trebuie decât să ude florile şi câştigă şi peste patru ani"

Fete tinere şi aplaudaci care se lăudau că sunt prieteni cu noul edil al sectorului 3. Robert Negoiţă a depus jurământul!

Zăpuşeală mare, ieri, pe strada Parfumului din Capitală. E ora 12.00 fix, iar edilul nou ales peste sectorul 3, Robert Negoiţă, trebuie să depună jurământul. Primăria s-a umplut de bărbaţi îmbrăcaţi la costum, fete tinere cu fuste scurte şi machiate, dar şi de persoane care se întreceau în aplauze. "Bravo, domnule primar-preşedinte" sau "bravo, domnule primar, viitor general", au fost câteva din aclamaţiile celor prezenţi în hol atunci când Robert Negoiţă a apărut. Aplauzele au continuat şi în sala de consiliu, care s-a umplut până la refuz. "Ai văzut, e pe cai mari" , "Să vedem ce face", dialogau doi bărbaţi costumaţi şi care aplaudau frenetic, cu gândul la excursiile oferite de edil în campania electorală.

Are datorii de 47 de milioane de euro la stat

A venit şi momentul proaspătului primar. Sub privirile unor tinere admiratoare, primul gospodar al sectorului 3, care are datorii către stat în valoare de aproximativ 47 de milioane de euro, a precizat:"Voi depune un jurământ scurt şi atât". După ce a pus mâna pe Biblie şi pe Constituţie, Negoiţă a spus că vor exista schimbări de personal şi că va cere Curţii de Conturi un control pentru a vedea dacă banii au fost cheltuiţi corect şi transparent. La ceremonie au fost prezenţi preşedintele PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu, şi primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele. Fostul primar al sectorului 3, Liviu Negoiţă, nu a participat la ceremonie. Întrebat dacă şi-ar fi dorit ca acesta să fie prezent, Robert Negoiţă a răspuns "poate că da", arătând că în relaţiile dintre persoane este o chestiune de respect.

Ne puteți urmări și pe Google News

"E un sector plin de verdeaţă"

După jurământul lui Negoiţă a avut loc prima şedinţă a Consiliului Local Sector 3, care s-a desfăşurat într-un haos total, voturile pentru validarea consilierilor fiind numărate pe genunchi. Preşedintele de şedinţă nu ştia ce şi cum trebuie votat. Aleşii locali USL, dar şi cei ai PDL discutau ce ar trebui făcut în sector. "În timp ce unii spuneau că mai sunt străzi de asfaltat", alţii au replicat, fericiţi: "E un sector făcut, plin de verdeaţă, băncuţe, asfalt... Nu trebuie decât să ude florile şi câştigă şi peste patru ani". Învestire cu aplauze

Onţanu:Vom face creşe şi grădiniţe

Edilul sectorului 2 al Capitalei, Neculai Onţanu, a preluat cel de-al patrulea mandat.

Acesta a declarat că primele trei priorităţi ale sale vor fi: reabilitare termică a blocurilor de locuinţe, extinderea reţelelor de apă şi canalizare şi consolidarea infrastructurii şcolare. Dar şi noi creşe şi grădiniăţe, şi construirea a 1.400 de locuinţe pentru tineri.