Fenechiu, despre moțiunea anti-Mang a PDL:Fantastic! Extraordinar! Să vedem dacă vor avea pe cineva care să o scrie

Fenechiu, despre moțiunea anti-Mang a PDL:Fantastic! Extraordinar! Să vedem dacă vor avea pe cineva care să o scrie

Intenţia PDL de a depune moţiune simplă împotriva ministrului Educaţiei, Ioan Mang, este un drept constituţional, a declarat astăzi, vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu, care a adăugat însă că aşteaptă să vadă dacă democrat-liberalii au pe cineva care să scrie acest document.

“Fantastic! Extraordinar! Este un drept extraordinar constituţional al lor. Aşteptăm dacă vor avea pe cineva care să scrie această moţiune", a reacţionat Fenechiu la iniţiativa PDL.

Întrebat dacă ministrul Educaţiei, Ioan Mang, ar trebui retras din Guvern, vicepreşedintele liberalilor a precizat că acest subiect nu a fost discutat în şedinţele Biroului Politic Central şi Consiliului Naţional Executiv, ca atare nu doreşte să-l comenteze. Partidul Democrat Liberal va iniţia o moţiune simplă împotriva ministrului Educaţiei, Ioan Mang, a anunţat preşedintele PDL, Emil Boc.

“PDL va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Educaţiei, Ioan Mang, pentru plagiat. Moţiunea simplă va fi depusă în prima şedinţă de plen a Camerei Deputaţilor", a declarat Emil Boc.

Ne puteți urmări și pe Google News