Peste 140 de oameni, răniți din cauza unei explozii la un miting electoral | VIDEO

Peste 140 de oameni, răniți din cauza unei explozii la un miting electoral | VIDEO

În cadrul unui miting electoral au fost răniţi peste 140 de oameni după ce baloanele umplute cu gaz au explodat şi au luat foc. Imaginile haosului produs în mulţime sunt de-a dreptul şocante.

Peste 140 de persoane au fost rănite vineri în centrul Erevanului în urma exploziei unor baloane umplute cu gaz, în timpul unui concert organizat de partidul aflat la putere, înainte de alegerile legislative ce vor avea loc duminică, a făcut cunoscut Ministerul armean pentru Situaţii de Urgenţă, citat de AFP.

Potrivit ministerului, 144 de persoane au suferit arsuri din cauza exploziei pe neaşteptate a mai multor baloane la un concert organizat, în Piaţa Republicii din centrul capitalei armene, de Partidul Republican al preşedintelui Serj Sarkisian.

Posturile locale de televiziune au difuzat imagini ale haosului provocat şi oameni care urlau. Mii de simpatizanţi ai partidului preşedintelui Sarkisian asistau la concert, într-o ambianţă festivă, cu ciorchini de baloane în mâini.

Ne puteți urmări și pe Google News

Baloanele erau inscripţionate cu sloganul electoral al Partidului Republican "Credem în schimbare".

Toate victimele prezintă răni uşoare sau de gravitate medie, a ţinut să precizeze ministrul sănătăţii, Harutiun Kuşkian.

Cauza exploziei nu a fost identificată până în prezent.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/Yc-Luw-QbIA" frameborder="0" height="360" width="640"></iframe>