Cine este „blonda misterioasă” care a înjunghiat un taximetrist. Au prins-o ca în filme, luând urma telefonului

Cine este „blonda misterioasă” care a înjunghiat un taximetrist. Au prins-o ca în filme, luând urma telefonului

Roxana Butnărică spune că luase etnobotanice în noaptea aceea și nu mai știa ce face. Este însărcinată în patru luni, dar va fi acuzată de tentativă de omor și tâlhărie.

Tânăra care a înjunghiat, luna trecută, un taximetrist a fost identificată de poliţiştii ieşeni. Anchetatorii au reţinut-o pe Roxana Butnărică (21 de ani). Aceasta ar fi recunoscut că în noaptea de 8 martie l-a înjunghiat în gât pe taximetristul Ion Ţugui.

Tânăra a fost dusă la spitalul de psihiatrie „Socola” pentru a fi expertizată, cel mai probabil, joia viitoare.

Fata, gravidă în luna a IV-a, le-a declarat anchetatorilor că în noaptea respectivă se certase cu prietenul său. Butnărică a afirmat că-şi aminteşte când s-a urcat în taxi, dar nu şi de faptul că l-ar fi înjunghiat pe şofer. Ea a afirmat că în acea seară consumase etnobotanice.

Ne puteți urmări și pe Google News

Poliţiştii au reuşit să o identifice după ce au localizat telefonul pe care-l furase de la taximetrist. Deşi aparatul fusese vândut de mai multe ori, poliţiştii au ajuns, în final, la ea.

Acum, tânăra este cercetată pentru tentativă de omor, tâlhărie şi furt. Taximetristul Ion Ţugui, cel înjunghiat în gât, a fost operat şi acum e în perioada de recuperare. CITIŢI ŞI:

  • Suspans de 8 Martie: o blondă, dată în urmărire generală după ce-a tăiat gâtul unui taximetrist
  • Primele declaraţii ale taximetristului înjunghiat de blonda misterioasă. Minte sau spune adevărul?
  • Trei acuzaţii la adresa taximetristului înjunghiat de o blondă. A avut vedenii?