RaTatu îi încaieră pe suporterii şi oficialii Stelei

RaTatu îi încaieră pe suporterii şi oficialii Stelei

Fanii "roş-albaştrilor" nu îl mai suportă pe atacantul brazilian care îşi bate joc de toate ocaziile create. Stoichiţă i-a jignit pe contestatari.

Atacantul Leandro Tatu a reuşit să pună gaz peste foc în relaţia şi aşa încordată dintre antrenorul Mihai Stoichiţă şi fanii stelişti.

Brazilianul a dat trei pase de gol duminică seară, în partida Steaua - Sportul, scor 4-1, dar a şi ratat cu nonşalanţă câteva ocazii mari, scoţându-i din sărite pe suporterii sătui de ineficacitatea lui. Mulţi dintre cei aproape 7.000 de spectatori prezenţi în Ghencea l-au fluierat copios pe sud-american în momentul schimbării. "Dacă conteşti un jucător care a dat trei pase de gol, am mari dubii faţă de nivelul de cunoştinţe al unora care vin pe Ghencea", a spus ieri, la Sport.ro, tehnicianul Mihai Stoichiţă. Cel poreclit de suporteri "Slughiţă" a fost, de asemenea, întâmpinat cu răceală de galerie.

Gigi Becali a găsit, ca de obicei, cea mai penibilă explicaţie pentru ineficacitatea brazilianului: "Nu-i place să dea gol!". Brazilianul în vârstă de 29 de ani n-a mai marcat în campionat pentru Steaua din etapa a doua, adică din septembrie 2011!

Ne puteți urmări și pe Google News

În prima zi din Săptămâna Mare, Gigi Becali a avut o grijă specială: să le facă program de sex jucătorilor! "I-am chemat la palat pe Tănase, Bălan, Chipciu şi Pârvulescu. Le-am zis tuturor s-o lase mai moale cu «păsărelele», cel puţin o lună, că nu or muri. Am băut o cafeluţă cu ei, i-am încurajat", a spus aseară Becali. "Sunt supărat pe suporteri, care au reuşit performanţa de a huidui un fotbalist, pe Tatu, care a pasat decisiv la trei din patru goluri." MIHAI STOICA, manager general la Steaua