Steaua prinde viteză cu necăjiții de la Sportul

Steaua prinde viteză cu necăjiții de la Sportul

Gruparea „roş-albaştrilor” nu s-a împiedicat aseară, pe teren propriu, de o formaţie Sportul Studenţesc extrem de apatică.

Steaua şi-a făcut aseară norma cu Sportul Studenţesc, o echipă care nu a pus deloc probleme în Ghencea.

Urmare a victoriei cu 4-1, gruparea „roş-albaştrilor” s-a apropiat la doar cinci puncte de liderul CFR Cluj.

Mijlocaşul Tibi Bălan a marcat primul lui gol la Steaua împotriva echipei la care a făcut ochi în fotbal. La rândul lui, ex-stelistul Stelian Stancu a punctat pentru Sportul.

Ne puteți urmări și pe Google News

L-a făcut alcoolist pe Jorge Costa!

Brazilianul Tatu a fost iarăşi „oaia neagră” a partidei, sud-americanul nereuşind să marcheze nici în acest joc. În momentul schimbării cu Florin Costea, Tatu a fost aplaudat de unii suporteri şi fluierat de alţii. „Lui nu-i place să dea gol!”, l-a scuzat Gigi Becali, cel care nu ezită însă să se ia mereu de un marcator veritabil precum Raul Rusescu.

Înainte de startul partidei, acelaşi Becali s-a dezlănţuit la microfonul postului Digi Sport. Patronul Stelei a spus: „CFR-ul a ajuns aşa fiindcă alcoolistul a vorbit prea mult cu papagalii!”.Trimiterea era la antrenorul portughez Jorge Costa.

În momentul prezentării echipelor, cei mai înjurați au fost antrenorul Mihai Stoichiță și atacantul Tatu. Pe fotbalist l-a apărat, după meci, managerul Mihai Stoica, adică acela care l-a adus. „Eu prefer unul care dă pase unuia care marchează. În hochei, pasele de gol se contabilizează la jumătate din valoarea golului”. În loje au luat loc Anghel Iordănescu și Gică Hagi. Ultimul a stat alături de prietenul său, Gabi Balint. În schimb, Gigi Becali l-a avut alături în lojă pe nelipsitul „bufon” Ionuț Luțu. Venit la meci, Bănel Nicoliță a fost aplaudat furtunos de spectatori.

La meci a venit şi Bogdan Stancu, aflat sub contract cu Galatasaray. „Steaua mai are de muncit pentru a juca tiki-taka. Îi lipseşte constanţa”. Asta în timp ce, la televizor, Becali cânta: „Joacă Steaua, zici că-i Barcelona şi Stoichiţă zici că-i Guardiola”! Mihai Stoichiţă - „Slughiţă” a fost huiduit de cei din tribune FOTO: VLAD STĂNESCU 5 puncte diferenţă sunt, după 25 de etape, între liderul CFR Cluj şi Steaua