CRONICA TV. Voiculescu s-a făcut de râs. Ciuvică se screme să-l omagieze pe Frunzăverde. A uitat că-l făcea “regele contrabandei cu ţigări de pe Clisură"

CRONICA TV. Voiculescu s-a făcut de râs. Ciuvică se screme să-l omagieze pe Frunzăverde. A uitat că-l făcea “regele contrabandei cu ţigări de pe Clisură"

Până alaltăieri Sorin Frunzăverde era aspru criticat în Trustul lui Dan Voiculescu. Lui i se puneau în cârcă toate infracţiunile, dovedite şi nedovedite, din zona Caraş-Severin.

Ultima acuzaţie era legată de "scandalul Moldomin", în care Sorin Frunzăverde era prezentat ca principal dirijor al tuturor matrapazlâcurilor.

Demisia de aseară i-a prins nepregătiţi pe oamenii lui Voiculescu. Ei au primit ordin să îl laude pe Frunzăverde, dar Varanul a uitat să le spună să elimine din emisiuni "scandalul Moldomin". Fără indicaţie nimeni nu a avut curaj să acţioneze. Au mers la grămadă. Pe de-o parte s-au lansat ţipete de revoltă cum că ne vindem minereurile pe nimic, pe de alta l-au elogiat tocmai pe cel acuzat de ei că ar fi în spatele întregii afaceri. O contradicţie într-o emisiune de altfel umărită, “Sinteza zilei". Gâdea nu a înţeles nimic şi este în continuare fericit. El face exact ce îi spune Patronul şi îi merge bine. Are şi un mare avantaj de la natură. Crede în ce face. Este liniştit. Ceilalţi invitaţi, vulpoi bătrâni, ştiau că fuseseră tocmiţi pentru un anumit subiect şi şi-au văzut de treabă. Probabil că li s-a spus,dacă mai era nevoie, să nu se lege de Frunzăverde. Sau să îl şi laude puţin. Pe gratis, din exces de zel, de ce nu şi din convingere? Ei mergeau pe un teren sigur. Ştiau că Dan Voiculescu fusese sărit în "scandalul Moldomin", de unde şi “grija" pentru resursele subsolului.

Ce ne facem cu lăudarea lui Frunzăverde? A căzut mai ales pe Ciuvică. El suferea. Nu-i place să laude. Nici nu ştie că oameni mult mai celebrii ca el (scriitori, ziarişti), despre care a învăţat la şcoală, s-au sucit când spre Carol al II-lea, când spre legionari, când spre comunişti, când spre Ion Iliescu (care au mai apucat)... Nu ştie că telespectatorii săi, dacă i-o avea, au uitat când îl făcea pe Frunzăverde “regele contrabandei cu ţigări de pe Clisură". Ca să nu mai pomenim faptul că telespectatorii sunt îngăduitori. Ştiu ei că jurnaliştii nu se hrănesc cu fum şi nu îi iau în serios pe cei care sparg ecranele cu intransigenţa lor. Se amuză doar.

Ne puteți urmări și pe Google News

De obicei, în Trustul lui Dan Voiculescu strategiile sunt pregătite minuţios. Aseară a fost o întâmplare. De altfel şi omagierea lui Frunzăverde este doar la început. Va fi consultat şi Crin, o să apară şi Ponta. E treabă grea. Să vedem ce vor mai face ei dacă Frunzăverde se dovedeşte un cal troian, sau dacă va fi reţinut şi el pentru unele cercetări. Să vezi atunci scandal!