Trei acuzaţii la adresa taximetristului înjunghiat de o blondă. A avut vedenii?

Trei acuzaţii la adresa taximetristului înjunghiat de o blondă. A avut vedenii?

Ieşeanul Ion Ţugui a fost dat afară de la o firmă de taximetrie după ce-a fost prins băut la volan. Anterior, furase din încasări. Pe 8 martie, el susţine că o tânără a vrut să-l tâlhărească, băgându-i cuţitul în gât.

Detalii dubioase ies la iveală despre Ion Ţugui, taximetristul înjunghiat în gât pe 8 martie, la Iaşi.

L-au prins băut la stradă, cu clienţii în maşină Patronii companiei Lux Taxi, firmă la care a lucrat anterior, l-au dat în judecată pe Ioan Ţugui şi încearcă să recupereze câteva sute de lei, bani pe care taximetristul i-ar fi sustras în timpul serviciului. La Lux Taxi, bărbatul a lucrat aproximativ o lună. A fost concediat, iar ulterior s-a angajat la compania RVR. Potrivit reprezentanţilor Lux, taximetristul Ioan Ţugui (53 de ani) a lucrat ca taximetrist la această firmă în perioada noiembrie - decembrie 2011, şi le-a făcut numai probleme. A produs un accident de circulaţie, a sustras din încasări câteva sute de lei şi a fost prins beat la volan.

„A avariat maşina pe care îşi desfăşura activitatea de taximetrie, din vina sa, producând daune majore, şi şi-a însuşit încasările conform raportului Z, în zilele lucrate, prejudiciind firma cu o sumă importantă. Punctul culminant: a fost descoperit de controlul trafic al firmei în stare de ebrietate şi obligat să-şi încheie serviciul în acel moment pentru a preveni un dezastru. Ca urmare a acestor fapte cumulate, Ioan Ţugui a fost concediat, aşa cum se întâmplă cu toţi angajaţii care nu respectă legile şi regulamentele interne, conform contractelor individuale de muncă", a declarat Cătălin Toderaşcu, administrator al Lux Taxi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Poliţiştii n-au găsit încă nicio blondă

Acum, fostul angajator l-a chemat în faţa judecătorilor de la Tribunalul Iaşi pe taximetrist, pentru a fi obligat să înapoieze suma sustrasă din încasări. Dosarul ce are ca obiect „acţiune în răspundere patrimonială" a fost înregistrat pe rolul Tribunalului miercuri. Pe 8 martie, Ioan Ţugui a ajuns la spital după ce, susţine el, fusese atacat de o femeie, care i-ar fi furat casetofonul, staţia de emisie-recepţie şi portmoneul fără bani. Procurorii nu sunt nici acum convinşi de modul în care s-a petrecut incidentul. Anchetatorii trebuie să stabilească mobilul faptei şi o caută în continuare pe blonda tânără, cu vârsta cuprinsă între 20 şi 25 de ani. Taximetristul le-a declarat poliţiştilor că nu o cunoştea pe cea care l-a înjunghiat în gât.