Bebeluș mort la o săptămână de la externarea din spital

Bebeluș mort la o săptămână de la externarea din spital

Un bebeluş de numai două luni, din Poiana Cristei, județul Vrancea, a murit ieri, din cauze necunoscute încă. Tatăl copilului, Ionel Păroiu, a spus că aşteaptă rezultatele necropsiei pentru a şti de ce i-a decedat copilaşul.

Potrivit mamei, micuţul nu lua în greutate, motiv pentru care, la începutul lunii, l-a dus la medicul de familie. Doctorul i-a dat trimitere la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani, unde bebeluşul a stat internat mai bine de o săptămână. Ionel Păroiu spune  că în perioada în care a fost internat, copilul a luat în greutate. La sfârşitul săptămânii trecute a fost externat. Duminică seara, copilul nu a dormit, iar a doua zi mama a fost cu el la medicul de familie. „Luni am fost la medicul de familie, care l-a cântărit, cu tot cu hăinuţe şi a zis că e bine, că a luat în greutate şi am plecat acasă. După două zile a murit”.

Medicul de familie a explicat că în momentul în care a fost adus de mamă la cabinet, prima dată, micuţul suferea de distrofie şi era deshidratat. “Când a venit la mine după externare, i-am făcut şi schemă de tratament cu lapte praf, cum să îl prepare, cum să îl dea. Copilul a fost hrănit prost“, este de părere medicul Andrei.

Doctorii din cadrul Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean au spus că în perioada cât a fost internat, starea micuţului a fost favorabilă. Din acest motiv a şi fost externat. sursa: monitorulvn.ro

Ne puteți urmări și pe Google News