UPDATE. Suspans de 8 Martie: o blondă, dată în urmărire generală după ce-a tăiat gâtul unui taximetrist

UPDATE. Suspans de 8 Martie: o blondă, dată în urmărire generală după ce-a tăiat gâtul unui taximetrist

Şoferul are 53 de ani. Tânăra pare, după accent, basarabeancă. Victima a fost operată azi-noapte

UPDATE, 12.15: În urmă cu câteva minute, poliţiştii au deschis taxiul furat de către misterioasa blondă de circa 25 de ani. Foarte ciudat, în maşină nu există nicio picătură de sânge. Acesta e primul semn de întrebare la care poliţiştii nu au încă un răspuns.

Al doilea element care pune pe gânduri poliţiştii este: unde a dispărut taximetristul care l-ar fi transportat pe colegul său la spital. Şoferul înjunghiat a spus că a sărit din maşină după ce-a fost tăiat, a fugit pe stradă, a văzut un alt taxi şi l-a rugat pe şofer să-l ducă repede la spital. Dar medicii de la Urgenţe nu ştiu nimic de salvator. I-a pus cuţitul în gât şi i-a furat taxiul

Scene teribile azi noapte în centrul Iaşului. Un taximetrist de 53 de ani a fost înjunghiat în gât de o clientă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ion Ţugui (53 de ani) este taximetrist la firma RVR. Azi noapte la ora 4.00, şoferul a oprit taximetrul pe bulevardul Ştefan cel Mare, de unde a preluat o clientă. A dus-o circa 3 km, până la Piaţa Păcurari, iar la sosire bărbatul a fost înjunghiat în gât, în partea dreapta. De frică, a oprit maşina şi a rupt-o la fugă. A ajuns sângerând la un alt taximetrist, care l-a dus la Spitalul de Urgenţe din Copou unde a fost preluat de medici şi băgat în operaţie.

Alertaţi, poliţiştii ieşeni au demarat rapid cercetările. Potrivit primelor informaţii, agresoarea ar fi o tânără blodă, de 25 de ani, care, după accent, ar fi originară din Republica Moldova. După ce l-a înjunghiat pe taximetrist, femeia s-a urcat la volanul taxiului şi s-a întors pe Ştefan cel Mare, abandonând maşina la Casa Modei. A luat staţia de emisie recepţie, bani şi aparatură.

A închis maşina şi s-a făcut nevăzută. Poliţiştii au dat-o în urmărire şi aşteaptă ca taximetristul să-şi revină pentru a afla de la acesta mai multe amănunte. Ion Ţugui este acum la Terapie Intensivă, dar viaţa sa nu este în pericol.