O finalistă "X Factor" a murit de cancer

O finalistă "X Factor" a murit de cancer

Kerry McGregor, finalista din 2006 a concursului "X Factor", a murit ieri, la vârsta de 37 de ani. Tânăra din Scoţia, care se afla în scaun cu rotile de la 13 ani, a fost diagnosticată, în septembrie 2010, cu cancer la vezica urinară. Ieri, artista a pierdut lupta cu cancerul.

Kerry McGregor locuia în Scoţia, alături de iubitul său, Dean, şi fiul acestora în vârstă de şapte ani, Joshua. "Cu mare tristeţe, vă anunţăm că Kelly a murit, în casa sa, astăzi, după o luptă cu cancerul. Toate gândurile şi rugăciunile noastre sunt către prieteni şi familie", a anunţat, ieri, compania de management care o reprezenta pe Kerry.

În 2010, după doi ani în care s-a plâns de dureri de stomac, medicii au descoperit un cancer la vezica urinară. Cu toate că a trecut prin toate tratamentele indicate în acest diagnostic, boala lui Kerry a continuat să avanseze. "A fost un mic cancer, dar foarte puternic. S-a răspândit rapid. N-am fost surprinsă. Lupta este lungă, dar vreau să trăiesc. Am atâtea lucruri de oferit", declara fosta finalistă "X Factor", la câteva luni de la diagnosticare.

Când avea 13 ani, Kerry McGregor promitea o carieră sportivă de succes, în gimnastică. Însă, după ce a căzut dintr-un copac şi a suferit o fractură de coloană, tânăra s-a îndreptat spre o altă pasiune: muzica.

Ne puteți urmări și pe Google News

La un an de la câştigarea competiţiei "X Factor", Kerry a lansat o linie vestimentară specială, pentru femeile care sunt paralizate şi se folosesc de cărucior pentru a se deplasa. Colecţia "WheelieChix-Chic" a fost lansată cu ocazia London Fashion Week. S-a implicat în multe activităţi şi organizaţii care lucrau cu copiii şi femeile cu dizabilităţi.

<iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/G7HmEkW8hP4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>