Gestul extrem al unei mame adolescente rămasă văduvă de Crăciun

Gestul extrem al unei mame adolescente rămasă văduvă de Crăciun

La numai 18 ani, Sarah McKinley a dat naştere unui bebeluş, şi-a pierdut soţul bolnav de cancer chiar în ziua de Crăciun, iar în Ajunul Anului Nou a trebuit să omoare un bărbat pentru a-şi apăra copilul.

Pe 31 decembrie, cu numai câteva ore înainte de miezul nopţii, Sarah McKinley, din Oklahoma, a sunat la serviciul de urgenţă 911 unde a cerut ajutorul poliţiei. Doi bărbaţi înarmaţi încercau să intre în casa în care se afla doar ea şi bebeluşul de numai trei luni.

Tânăra a povestit pentru ABC News că soţul ei a pierdut lupta cu cancerul chiar în ziua de Crăciun. Atunci când a organizat funeraliile, la uşa ei a venit Justin Martin,  care a pretins că-i este vecin. Adolescenta nu i-a permis să intre în casă, iar câteva zile mai tâziu Martin a venit însoţit de un alt bărbat şi au încercat să intre cu forţa în locuinţa fetei.

"Am două arme. Pot să-l împuşc?"

Ne puteți urmări și pe Google News

Înarmat cu un cuţit de vânătoare, Martin (24 de ani) a controlat uşile şi ferestrele pentru a intra în casă. Speriată, tânăra a luat puşca pe care o ţinea în casă şi a fugit în dormitor, unde se afla şi bebeluşul. Pentru a-l ţine liniştit, tânăra mămică i-a dat biberonul, după care a luat şi pistolul pe care îl ţinea în cameră şi a sunat la 911, unde a cerut ajutorul poliţiei. "Am două arme în mână. Pot să-l împuşc dacă reuşeşte să intre în casă? Sunt singură, doar eu şi bebeluşul. Îmi puteţi trimite de urgenţă pe cineva?", a întrebat adolescenta operatorul care i-a răspuns în Ajunul Anului Nou. Operatorul i-a spus că nu îi poate spune cum să procedeze, dar a sfătuit-o să facă tot ce poate pentru a-şi proteja copilul. Conversaţia dintre adolescentă şi operatorul de la 911 a durat 21 de minute. În acest timp, bărbaţii încercau să intre în casă şi, la un moment dat, unul dintre ei a reuşit să spargă uşa. Tânărul înarmat a atacat-o, moment în care adolescenta a tras. Agresorul a murit, iar complicele său s-a predat ulterior.

Poliţia locală a spus că tânăra a fost în legitimă apărare.

"Nu aş fi recurs la acest gest, dar era vorba despre fiul meu. Nu a fost o decizie uşoară, dar fie era el, fie era copilul meu. Şi, în niciun caz nu avea să fie bebeluşul meu. Nu e nimic mai periculos decât o mamă care îşi apără copilul", a mai spus Sarah McKinley.