Un mort și patru răniți, la Constanța, printre care un copil și o femeie însărcinată

Un mort și patru răniți, la Constanța, printre care un copil și o femeie însărcinată

Un bărbat, din Tulcea, și-a pierdut viața și patru persoane au fost internate în urma unui grav accident de circulație care a avut loc în județul Constanța, pe drumul național către Tulcea.

Accidentul rutier s-a întâmplat, seara trecută, pe DN22 Constanța-Tulcea, în dreptul comunei Lumina, în urma coliziunii violente între două autoturisme. Din primele date, un bărbat din Tulcea, care conducea un autoturism spre Constanța, a pierdut controlul direcției de mers, întrând în coliziune laterală cu un autoturism care circula din sens opus. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul  pasagerului dreapta-față din autoturisul cu număr de Tulcea și vătămarea corporală gravă a șoferului, victima fiind în comă. Cele trei persoane din mașina care circula regulamentar, conducătorul auto, soția lui de 34 de ani, însărcinată și o fetiță de 4 ani, au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Constanța cu traumatisme toracice.

Ne puteți urmări și pe Google News