Atenție la polițiștii falși. Cum acționa o femeie în numele legii

Atenție la polițiștii falși. Cum acționa o femeie în numele legii

O femeie în vârstă de 22 de ani din Germania a fost încătușată pentru că s-a dat drept ofițer de poliție. Acest lucru s-a întâmplat în repetate rânduri.

Femeia de 22 de ani, identificată drept „K” de presa germană, purta o uniformă oficială și avea în dotare cătușe, spray cu piper, o armă falsă și o legitimație, identice cu cele folosite de poliția din Berlin. Nu este clar cum a intrat în posesia obiectelor, însă ea susține că a plătit între 3.000 și 4.000 de euro pentru echipament, scrie Ziarulromanesc.de.

În cele din urmă, chiar uniforma este cea care a dat-o de gol pe falsa polițistă, care părea suspectă pentru polițiștii reali deoarece purta toate piesele vestimentare ale uniformei, inclusiv o geacă, în ciuda temperaturilor ridicate din timpul verii.

Nu este prima dată când „K” ajunge în arest, după ce a fost condamnată la 14 luni de închisoare pentru asumarea ilegală a autorității.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu toate acestea, femeia spune că vrea să își continue munca, în condițiile în care nu se poate angaja oficial în poliție din cauza unei condamnări pentru abuz sexual.

„Este motivul pentru care nu pot fi polițistă. Nu am nicio intenție rea, doar vreau să ajut oamenii”, a declarat ea într-un interviu pentru Berliner Morgenpost.