Un viitor ministru PDL se războiește pe facebook cu purtătoarea de cuvânt a „Suveranului”

Un viitor ministru PDL se războiește pe facebook cu purtătoarea de cuvânt a „Suveranului”

Profesorul Radu Carp, desemnat ministru de externe în cabinetul „din umbră” al PDL condus de Cătălin Predoiu, a lansat pe facebook un pamflet la adresa purtătorului de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Tatiana Niculescu Bran. Carp ironizează astfel analiza purtătorului de cuvânt despre Palatul Cotroceni dar și pe „Suveran”.

Astfel, potențialul ministru de externe scrie că „am observat astazi cum toți cei din garda mea personală de suveran, cu căciuli din piele de vulpe canadiană, mâncau satisfăcuți la unul din cele 30 de restaurante all inclusive din incinta palatului. Cum am primit sesizarea că stridiile și sushi erau pe terminate, am ordonat ca importurile din câteva insule din Oceanul Pacific și din Japonia să fie intensificate - este nevoie de funcționari sănătoși și sătui pentru ca treburile statului să meargă.

Am comandat pentru fiecare angajat, din rezerva specială, câte un Glenfiddich pe zi, digestia este esențială pentru formularea analizelor politice interne. Am mai comandat la Pașcani, undeva departe, în România, câteva replici ale tapiseriei de la Bayeux pentru holurile palatului. Am împărțit fiecărui angajat bonuri zilnice de 100 de napoleoni de aur pentru câte o cafea din excremente de pisică indoneziană - invitații noștri trebuie să simta și un aer nou, puțin exotic. Azi au sosit în curtea palatului și câteva tone de hârtie filigranată, cu monograma dinastiei mele. Nu mai avem unde depozita atât de multă hârtie. Imprimantele noastre wireless care primesc comenzi exclusiv prin scanarea irisului sunt pline. Am ordonat primului - ministru să ia o parte din această hârtie și să o împartă câtorva școli mai sarace din extremitatea regatului. La plecare, am remarcat faptul că se impune o schimbare radicală de etichetă: femeile de serviciu de pe culoarele palatului trebuie nu numai să fie, ca și acum, îmbracate în halate Burberry dar să și cunoască limba franceză. Ele trebuie nu numai să curețe zilnic replicile tapiseriei de la Bayeux dar și să explice bătălia oaspeților noștri. Suntem un model de bună guvernare și așa trebuie să fim și în continuare, să dăm un exemplu câtorva republici bananiere unde esteticul nu este pus în valoare”, scrie Carp pe facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News