Radu Mazăre lansează pagina de Facebook a primăriei Constanţa-“Facebook-ul e mai important decât PSD-ul, nu mă interesează ŢIGĂNEALA DE PARTID”

Radu Mazăre lansează pagina de Facebook a primăriei Constanţa-“Facebook-ul e mai important decât PSD-ul, nu mă interesează ŢIGĂNEALA DE PARTID”

Pe principiul “cei din urmă, vor fi cei dintâi”, primarul Radu Mazăre a anunţat astăzi lansarea paginii de facebook a primăriei Constanţa, un proiect prin intermediul căruia intenţionaeză să comunice deschis cu cea mai mare parte a populaţiei.

Deşi încă nu are pagină de Facebook, primarul Constanţei, Radu Mazăre, susţine că după alegerile prezidenţiale,şi cântărind efectul revoltelor din Turcia, Egipt şi din alte zone ale lumii, a realizat cât de importantă este această reţea de socializare. “Pentru mine, Facebook este o posibilitate de consultare, pentru că la Facebook este conectată cea mai mare parte a populaţiei, pentru că putem comunica cu ei” a precizat Radu Mazăre la o întrunire cu angajaţii primăriei şi cu presa. Primăria va avea astfel o Direcţie Facebook, un compartiment de gestionare comunicare-electronică, cu cetăţenii şi cu alte instituţii.

Fiecare direcţie din primăria Constanţa va desemna un responsabil care va transmite, zilnic, Direcţiei Facebook, informaţiile la zi, cu text şi poze. Informaţiile vor fi apoi postate pe diverse pagini, Anunţuri, Proiecte, Evenimente şi Comentarii. “Este o premieră în România, utilizatorii de facebook vor intra pe pagina de sesizări şi vor putea semnala divere probleme, iluminat, câini, trafic, gospodărie comunală, parcuri, gunoaie, disciplină în construcţii” a precizat Radu Mazăre. Sesizările ajung la Dispecerat şi ,de acolo, pleacă spre responsibili de unde, obligatoriu, trebuie să vină reacţia şi răspunsul.

Facebook-ul primăriei Constanţa va mai avea şi o pagină numită “Hotărăşte tu”, prin care populaţia va fi consultată pe diverse teme şi proiecte. “Dacă  mai vor fasole şi cârnaţi, la anul, sau dacă se mai vrea ca şcolarii să mai primească, de sărbători, cadouri etc”. Cel mult 20 de angajaţi ai primăriei Constanţa vor fi angrenaţi în proiectul Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News

Radu Mazăre a ignorat întrebările presei despre excluderile din PSD şi despre propunerile deputatului Sebastina Ghiţă, privind suspendarea sau autosuspendarea baronilor locali, între care Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu. “De politică, nu mă interesează nici ce zice ăla, nici ce zice ălălalt, nici o ţigăneală de partid, am altă treabă, în rest nu comentez. Mă interesează Facebook-ul, în momentul ăsta, este mai important decât partidul” a fost singurul comentariu al primarului Radu Mazăre.