Va fi chemat Gigi Becali la audieri?

Va fi chemat Gigi Becali la audieri?

Preşedintele PMP, Elena Udrea a declarat, ieri, la „Adevărul Live”, că în perioada când era în Guvernul Boc, a semnalat colegilor asupra unor nereguli la Agenţia Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, iar „reacţia instituţiilor şi a colegilor a fost că se înşeală şi că lucrurile sunt OK”.

 „În vremea când făceam parte din Guvernul Boc, am semnalat și colegilor din partid și instituțiilor, că se vorbește foarte mult despre faptul că acolo se întâmplă fapte de corupție, legat de președinta ANRP. Erau lucruri pe care le auzisem”, a spus Udrea, precizând că se dovedește, după trei ani, că a avut dreptate și că la ANRP se întâmplau astfel de fapte de corupție.

În 2012, George Becali a vorbit și el despre lanțul corupției de la ANRP. El spunea într-o emisiune, la România TV, că mita pentru o retrocedare rapidă la ANRP putea ajunge până la 30% din valoarea despăgubirii și că vârful de lance al șpăgilor era constituit din Ioan Oltean, fostul chestor al Camerei Deputaților și omul de afaceri Dorin Cocoș.

Tot atunci, Gigi Becali spunea că Elena Udrea nu era implicată în afacerea soțului ei de atunci, Dorin Cocoș. „Ca să iei ceva de la ANRP, trebuie să-i dai... Să știți că n-are nicio treabă Udrea cu Cocoș în situația asta”, spunea Becali.

Ne puteți urmări și pe Google News