Radu Mazăre a renunţat la frizura “a la Hitler”

Radu Mazăre a renunţat la frizura “a la Hitler”

Pentru a nu supăra comunitatea evreiască, în urma plângerii Centrului pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului, primarul Constanţei, Radu Mazăre, a mers astăzi la frizer. Gestul lui, de a se prezenta în public, la doar două zile de la alegerea preşedintelui Klaus Iohannis, cu o tunsoare şi mustaţă ca ale lui Hitler a fost privit ca “scandalos şi provocator”.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, spune că nu a vrut să supere comunitatea evreiască şi, imediat după ce a aflat că Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului i-a făcut sesizare la Parchetul General, i-a trimis, în scris, un punct de vedere. “Au zis că se mai gândesc” a declarat el. A explicat că, de fapt, tunsoarea din ultimele luni a fost inspirată de frizura bunicului său, arătând presei două fotografii. El dezminte că s-ar fi tuns după modelul Hitler. “L-am studiat pe Hitler şi avea cărarea invers”.

Nu a stat pe gânduri şi i-a cerut frizerului personal să-i schimbe coafura.După o jumătate de oră, a apărut cu părul dat pe spate. La mustaţă nu renunţă. Radu Mazăre a adăugat că dacă nu va fi iertat, se va prezenta la Parchet împreună cu frizerul său, Gelu. La final şi-a exprimat o nedumerire. “ Aţi văzut că tinerii din cluburi poartă bărbile alea mari. De ce nu îi iau, că seamnănă cu ăia din Statul Islamic ?. Cu Bin Laden”.

 

Ne puteți urmări și pe Google News