La 88 de ani, combate pe facebook

La 88 de ani, combate pe facebook

Octogenara Sanda Budis, cunoscuta publicului prin succesul cartii ei de memorii “Fata Tatei si Mama Fetei”, si-a deschis acum o luna un cont de Facebook.

Postarile ei, semnate “Baba Sanda”, abordeaza periodic diverse subiecte de actualitate cum ar fi alegerile prezidentiale, condamnarea lui Voiculescu, eliberarea lui Nastase etc.

Bunicuta facebookului are 88 de ani (e nascuta in 18 august 1926 la Constanta), este arhitecta si traieste in Elvetia unde a fugit in 1972. Ea este mama Sandrei Pralong.   “Sunt Olimpica la pisalogeala (intrebati-o pe fata mea Sandra [Pralong n.r.]), si am decis sa va pisalogesc pe toti facand “agitatie politica” cum faceau comunistii pe vremea mea. Nu pot sa raman muta cand vad ca tara mea se duce de rapa—si vertiginos. Asadar am decis sa intru pe Facebook si sa va bat la cap pana n-oti mai putea si sa va chem sa facem ‘revolutie prin vot’ “, spune Sanda Budis.   Pe Sanda Budis o puteti gasi pe Facebook la: https://www.facebook.com/profile.php?id=100006692779107

Ne puteți urmări și pe Google News