LIGA I. Concordia Chiajna - Dinamo, 0-0. Meciul a fost întrerupt din cauza scandărilor xenofobe. Stoican acuză: „Se crede Dumnezeu. Nu-mi place aroganța lui”

LIGA I. Concordia Chiajna - Dinamo, 0-0. Meciul a fost întrerupt din cauza scandărilor xenofobe. Stoican acuză: „Se crede Dumnezeu. Nu-mi place aroganța lui”

Dinamo nu a obținut decât un punct, în această seară, în partida disputată în deplasare, cu cei de la Concordia Chiajna, scor 0-0.

Concordia Chiajna și Dinamo au remizat, vineri seară, scor 0-0, într-o dispută din cadrul etapei a 5-a a Ligii I. Cele două formații nu au impresionat cu nimic și au fost nevoite să se mulțumească fiecare cu câte un punct. În minutul 75, dinamovistul Valentin Lazăr a fost eliminat, după un fault foarte dur comis asupra lui Stan. În prelungiri, arbitrul Istvan Kovacs a întrerupt jocul, pentru că fanii oaspeților au proferat scandări xenofobe. „Afară cu ungurii din țară!”, au strigat ultrașii „roș-albilor”. După această rundă, echipa din Ștefan cel Mare a bifat cel de-al treilea rezultat consecutiv de egalitate.

La final, Flavius Stoican, antrenorul „câinilor”, s-a dezlănțuit la adresa arbitrului. „Sunt tensiuni normale în timpul unui meci. Acest Istvan Kovacs arată o oarecare aroganţă. Nu-mi place asta. De asta îl înjură tot publicul. M-a eliminat, el este Dumnezeu, mă deranjează atitudinea asta. Nu e primul meci când face asta. Și anul trecut, la meciul cu Astra, a procedat la fel. Atâta tam-tam cu acest Istvan Kovacs, nu ştiu cum rezistă când e înjurat de un întreg stadion”, a spus Stoican la Look TV.

Ne puteți urmări și pe Google News