Doi copii au murit înecaţi. Au vrut să se răcorească şi au fost luaţi de ape

Doi copii au murit înecaţi. Au vrut să se răcorească şi au fost luaţi de ape

Un copil Valea Moldovei, judeţul Suceava, a murit înecat luni în râul Moldova. Un alt băiat şi-a pierdut viaţa în apele unui lac din judeţul Vaslui. Copii au vrut să se răcorească, dar au fost furaţi de curent.

Ionel Grosu, de 11 ani a la râu împreună cu un frate lui mai mare, dar locul ales pentru îmbăiere este unul cunoscut de localnici ca fiind foarte periculos din cauza adâncimii, relatează Libertatea.

Băiatul a intrat în apa, a fost prins de curenti şi tras cel mai probabil în adâncuri. Fratele lui, care a asistat la toata scenă, a început să strige disperat după ajutor, fiind auzit de un cioban care se afla în zona cu oile. Acesta a sărit imediat după băiat şi l-a scos din apă, apoi a alertat medicii de pe ambulanţă. Din păcate, echipajele de intervenţie, care l-au resuscitat mai bine de o oră, nu au mai putut să îl salveze.

Şi în judeţul Vaslui s-a produs o tragedie similară. Trupul unui copil de 13 ani, care s-a înecat într-un baraj din judeţul Vaslui în timp ce înota cu pet-uri în jurul brâului, a fost găsit, luni seară, de către scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Ne puteți urmări și pe Google News