Hillary Clinton, despre Vladimir Putin: "Poate să fie periculos. Merge întotdeauna până la limită"

Hillary Clinton, despre Vladimir Putin: "Poate să fie periculos. Merge întotdeauna până la limită"

Fostul secretar de Stat a declarat, într-un interviu pentru ziarul german Bild am Sonntag, că statele occidentale trebuie să aibă o reacție unită la politica lui Vladimir Putin din Ucraina, acesta putând fi "periculos".

"Occidentul este necesar să răspundă printr-o reacţie comună la ultima agresiune a acestuia în Ucraina. Un om ca Putin merge întotdeauna până la limită. El încearcă întotdeauna să testeze rezistenţa celorlalţi. Este un client dificil, cu pielea mai degrabă groasă", a apreciat Hillary Clinton în interviul publicat în ziua lansării cărţii sale "Hard Choices", la Berlin.

De asemenea, Clinton a aprobat gluma unui jurnalist care a spus despre Putin că seamănă cu un "cowboy rus". "Da, exact, cu sau fără tricou", a spus ea, râzând zgomotos.

Vladimir Putin a declarat ironic despre fostul secretar de Stat american Hillary Clinton, la începutul lui iunie, că este o femeie "slabă". "E mai bine să nu te cerţi cu femeile", a spus el într-un interviu pentru posturile franceze TF1 şi Europe1.

Ne puteți urmări și pe Google News