Liviu Dragnea il protejează pe omul lui Vasile Blaga

Liviu Dragnea il protejează pe omul lui Vasile Blaga

După ce vicepremierul le-a dat un ultimatum miniștrilor PSD, amenințându-i că vor pleca ei înșiși de la ministere dacă nu îi vor da afară, în perioada următiare, pe toți oamenii PNL și PDL, a provocat reacții aprinse în interiorul partidului social-democrat, mai multe voci acuzându-l pe Dragnea de ipocrizie.

Discuția privind înlocuirea oamenilor din PNl și PDL ar fi avut loc Comitetul Executiv informal al social-democraţilor care a avut loc luni la Orăştie, potrivit gândul.info, iar nemulțumirile social-democraților se referă la PDL-istul Mihai Busuioc, de la Ministerul Dezvoltării, susțin sursele citate de B365.ro.

Astfel, fostul om de încredere al lui Vasile Blaga, membru al PDL sectorul 4 și fostul șef al Oficiului de Cadastru din vremea Elenei Udrea, a fost numit de Liviu Dragnea secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Multe din afacerile sulfuroase cu retrocedări din București și din România poartă amprenta lui Mihai Busuioc.

Dragnea a cerut la începutul anului Agenția de Cadastru în coordonare tocmai în momentul în care Mihai Busuioc a ajuns la Ministerul Dezvoltării.

Potrivit surselor din PSD, Liviu Dragnea ar trebui să aleagă între a-și da demisia sau a-l demite pe Mihai Busuioc, în caz contrar demersul său fiind considerat doar un praf în ochii membrilor de partid pentru a-și ascunde propriile sale aranjamente.

Ne puteți urmări și pe Google News