Deputatul PC Ovidiu Raețchi îl atacă dur pe Dan Voiculescu

Deputatul PC Ovidiu Raețchi îl atacă dur pe Dan Voiculescu

Deputatul Ovidiu Raeţchi, care la un moment dat i-a fost consilier președintelui onorific al PC, crede că PC suferă o criză structurală, care nu poate fi depășită decât "într-o eventuală epocă post-Voiculescu".

Deputatul mai atrage atenția că este posibil ca partidul să rămână fără grup parlamentar din octombrie.

"Adevărul e că această durabilă, structurală criză a Partidului Conservator nu va putea fi depăşită decât în momentul în care - într-o eventuală epocă post-Voiculescu - va exista o oarecare competiţie internă în partid; până atunci e caraghios să conteşti cumva autoritatea mogulului - o singură mişcare din falangă a acestuia face cât opiniile unui întreg Birou Permanent", spune Raeţchi, citat de stiripesurse.ro.

Acesta se plânge că PC a devenit o anexă a PSD-ului şi se întreabă de ce partidul nu are curajul de a merge pe liste separate în alegeri. "De ce mesajul central al PC în ultimele luni a fost, în esenţă: Domnul Victor Ponta este un om foarte bun, care trebuie să fie preşedintele României, iar domnul Crin Antonescu este un om foarte rău, care s-a înţeles cu Traian Băsescu şi a distrus USL? Doar atâta poate partidul lui Titu Maiorescu şi Lascăr Catargiu să lustruiască ieftin bombeul stângii?", mai spune parlamentarul PC.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe Raeţchi îl nemulţumeşte şi decizia parlamentarilor PC de a nu vota la vedere, ieri, pentru ridicarea imunităţii unui deputat acuzat de luare de mită.