Elena Udrea: Radu Berceanu este un baron local PDL dar fără acte pentru că nu a câștigat niciodată șefia unui CJ

Elena Udrea: Radu Berceanu este un baron local PDL dar fără acte pentru că nu a câștigat niciodată șefia unui CJ

Președintele PMP Elena Udrea i-a răspuns fostul democrat-liberal Radu Berceanu, care a fost critic la adresa sa într-un interviu acordat Ziare.com. Elena Udrea a spus că era mai bine dacă Berceanu tăcea.

"Radu  Berceanu face politica de 24 de ani, s-a retras și mai bine făcea dacă tăcea.Și Radu Berceanu e un fel de baron local, ca Uioreanu, Nicușor Constantinescu, Vlad Cosma sau alții, doar că fără acte, că el nu a câștigat niciodată un CJ", a spus Elena Udrea.

Potrivit acesteia, Berceanu e omul care nu a câștigat nicio batalie electorală și cineva l-a pus în fotoliul de ministru. Mai mult, Elena Udrea a spus că Berceanu face parte din clasa politică ce trebuie reformată.

În ceea privește scorul înregistrat de PMP la Cluj, Udrea a spus că a fost un scor bun și a precizat că are tot respectul pentru primarul Clujului, Emil Boc. Președintele PMP și-a exprimat speranța ca Emil Boc va rămâne alături de președinte, dar PMP se construiește în Cluj pe picioarele proprii. PMP vrea să facă altfel de politică, nu să adune voturi cu primarii sau cu plasele, a mai spus Elena  Udrea.

Ne puteți urmări și pe Google News