Familia sa are o avere de peste 200 de milioane de euro, dar el lucrează într-o cafenea

Familia sa are o avere de peste 200 de milioane de euro, dar el lucrează într-o cafenea

Brooklyn Beckham, fiul cel mare al Victoriei şi al lui David Beckham, este angajat într-o cafenea din Londra, unde lucrează în weekend, deoarece părinţi săi vor "să îl înveţe valoarea banilor".

În vârstă de 15 ani, Brooklyn nu poate lucra mai mult de şapte ore pe zi şi trebuie să i se acorde o pauză de o oră după patru ore de muncă. Pentru munca sa, el este plătit cu 3,29 euro pe oră, scrie dailymail.co.uk.

Un angajat al cafenelei a declarat că Brooklyn a fost deja de serviciu câteva ture de weekend şi că "se înţelege bine" cu ceilalţi barmani.

O sursă din anturajul familiei Beckham a dezvăluit faptul că Brooklyn ar fi fost încurajat să accepte această slujbă de părinţii lui.

Ne puteți urmări și pe Google News

Victoria Adams, fostă membră a trupei Spice Girls şi designer de modă, şi fostul fotbalist David Beckham s-au căsătorit în 1999 și au o avere de 202 milioane de euro.

Cei doi au împreună patru copii - Brooklyn, în vârstă de 15 ani, Romeo, în vârstă de 11 ani, Cruz, în vârstă de nouă ani, şi Harper, în vârstă de doi ani.