Andreea Bălan: „Azi, sunt mai calmă, mai înțeleaptă și mai diplomată”

Andreea Bălan: „Azi, sunt mai calmă, mai înțeleaptă și mai diplomată”

Chiar dacă începe să-și revină după despărțirea „cu scântei” de Keo, Andreea Bălan, frumoasa prezentatoare de la „România Dansează”, nu vrea să mai audă de dragoste. Recent, Andreea și Keo au pus capăt unei relații de opt ani.

„Subiectul e încă foarte fierbinte pentru mine şi mi-e greu să mă gândesc acum la asta (dragoste n.r.). Un lucru e cert, viaţa merge înainte, cu bune, cu rele. Fiecare experienţă trebuie tratată ca atare, nu ca pe un timp irosit. Nu am pierdut nimic. Toată experienţa acumulată în toţi aceşti ani a făcut să am în spate o mică industrie şi să învăţ foarte multe. Astăzi sunt mai calmă, mai înțeleaptă și mai diplomată. Mă ajută mult proiectele pe care le am acum în desfășurare, în special galele «România Dansează», pentru că reușesc să mă detașez și să fac ce-mi place”.

Andreea petrece mult timp alături de concurenți, pe care îi ajută la repetiții. „Îmi place mult să ajut, mai ales că ştiu din experienţa mea cât de important e să îţi întindă cineva o mână de ajutor când chiar ai nevoie”. De când e burlăciță, cabina artistei s-a transformat în „grădină botanică”.

„Primesc o mulţime de flori, chiar în urmă cu câteva zile am avut parte de o adevărată surpriză când m-am întors în cabina mea, după un concert susţinut la Deva. Locul arăta ca o grădină botanică, împânzit cu lăcrămioare şi trandafiri, florile mele preferate”.

Ne puteți urmări și pe Google News