O bătrână din Satu Mare a murit în cele mai groaznice chinuri

O bătrână din Satu Mare a murit în cele mai groaznice chinuri

Crima s-a produs, azi-noapte, în comuna Odoreu din Satu Mare, iar polițiștii încearcă acum să înțeleagă ce minte bolnavă a fost în stare să violeze o bătrână de 81 de ani, să o bată, să urineze pe ea, apoi să o omoare.

Femeia a fost găsită dezbrăcată în propria casă, într-o baltă de sânge, chiar de fiul său venit în vizită, care a alertat imediat poliția și ambulanța.

Medicii n-au mai putut să o salveze însă. Corpul său era dovada unor traumatisme grave, fiind plin de vânătăi. Criminaliștii spun că, cel mai probabil, a fost vorba de un viol.

”Poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi vineri seara, la ora 21.00, despre un caz de moarte suspect, produs pe raza localităţii Odoreu. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă, condusă de procurori din cadrul Parchetului Satu Mare. Persoana decedată este o femeie în vârstă de 81 de ani, care prezenta urme de violenţă pe corp, existând suspiciuni de viol urmat de crimă. În cauză se efectuează investigaţii pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei”, a explicat purtărorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Camelia Cosma.

Ne puteți urmări și pe Google News