Elena Udrea: Putin a spus că internetul este lucrătura CIA, cred că Ponta spune că este lucrătura agenturilor străine

Elena Udrea: Putin a spus că internetul este lucrătura CIA, cred că Ponta spune că este lucrătura agenturilor străine

Elena Udrea a comentat astăzi, la Bacău posibilele planuri ale Consiliului Național al Audiovizualului de a controla internetul, dezvăluite de membrul CNA Narcisa Iorga.

”Vladimir Putin a spus că internetul este lucrătura CIA, cred că Victor Ponta spune că este lucrătura agenturilor străine,” a spus deputatul PMP.

 “Probabil crede că este prea multă libertate pe internet, fără moguli, fără control. Cum adică să-l critici pe Ponta și să nu-ți taie cineva microfonul internetului, cum mi s-a întâmplat mie la o emisiune la România TV? Probabil vrea să ne întoarcem pe vremea lui Adrian Năstase, când exista doar informație plăcută conducătorului iubit”, a declarat Elena Udrea.

Narcisa Iorga, membru al Consiliului Național al Audiovizualului, a declarat într-un interviu pentru Ziare.com că există un risc enorm pentru libertatea de expresie din mediul virtual, prin intrarea continutului de pe Internet sub controlul CNA, sub acoperirea scopului nobil de a proteja minorii de posibile abuzuri. Narcisa Iorga a făcut referire la propunerile "pentru inceput minimale" in privinta reglementarii spatiului virtual, pe care le-a invocat presedintele CNA, Laura Georgescu în cadrul unei conferințe internaționale desfășurată pe 14-15 aprilie la Atena.

Ne puteți urmări și pe Google News