Construim ÎMPREUNĂ noul EVZ.RO, primul SITE de ȘTIRI transformat de cititori. PROIECTUL CONTINUĂ!

Construim ÎMPREUNĂ noul EVZ.RO, primul SITE de ȘTIRI transformat de cititori. PROIECTUL CONTINUĂ!

Sute de cititori evz.ro au participat deja la cel mai inedit proiect online: schimbarea unui site de știri împreună cu cititorii lui. Acesta este primul rezultat.

Zeci de modificări cerute de cititori au fost făcute în ultimele 24 de ore, înaintea lansării noului evz.ro.

Varianta beta lansată la finele săptămânii într-o variantă brută a fost adusă în fața cititorilor. Dezbaterea de pe vechiul evz.ro a strâns peste 300 de comentarii cu propuneri pertinente și foarte multe alte idei au fost primite pe mail de la alți cititori dornici să participe la transformarea site-ului preferat de știri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Toate mesajele dumneavoastră au fost atent studiate și acolo unde am constatat o majoritate în susținerea unor soluții, acestea au fost realizate de echipa de programare. Astfel, noul evz.ro și-a reglat aspectul după preferințele cititorilor.

Mulțumim tuturor celor care au acceptat să construiască împreună cu noi noul evz.ro și așteptăm în continuare propuneri de la cât mai mulți cititori. Mai avem multe de făcut împreună.

Lansarea de astăzi este doar începutul transformării evz.ro într-un site mai bun, mai aproape de preferințele publicului. Zilele următoare vom continua să reinventăm toate zonele din site, folosind tot propunerile cititorilor. De aceea vă invităm să ne transmiteți în continuare cât mai multe mesaje.

La finalul acestor schimbări fiecare cititor care s-a implicat în acest proiect va putea să spună că a inventat o parte din noul evz.ro și că site-ul nostru rămâne pentru el cel mai bun site de știri din România.