Șapte români acuzați de proxenetism au fost arestați în Franța

Șapte români acuzați de proxenetism au fost arestați în Franța

Şapte cetăţeni români acuzaţi de proxenetism au fost arestaţi la Paris. Aceștia ar fi obligat mai multe românce să se prostitueze în capitala Franței.

Gruparea recruta tinere mame cu situaţie materială precară din sudul României pe care le trimiteau în Franţa, unde le ameninţau cu represalii împotriva copiilor acestora rămaşi în ţară dacă refuzau să se prostitueze, transmite Agerpres citând surse apropiate anchetei. La conducerea reţelei se afla o româncă în vârstă de 58 de ani, ajutată de fiul ei, 38 de ani, şi doi nepoţi de 22 şi, respectiv, 24 de ani. Cele aproximativ 20 de femei, adăpostite într-o locuinţă fără forme legale, plăteau chirie şefei grupării criminale, în timp ce fiul acesteia şi nevasta lui le cereau o taxă pentru plasarea pe trotuar.

Femeile erau escortate de indivizi care le obligau să se prostitueze pentru 50 de euro de client. A fost deschisă o anchetă judiciară, mai informează France Presse. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • HARTA NEAGRĂ a României. Judeţele cele mai afectate de un fenomen grav care pândeşte azi pe toată lumea
  • 15 MILIOANE de euro furate din România. Complicii dispărutului Marta trăiau ca nababii în America. Maşini scumpe şi vile de lux!
  • EXCLUSIV EVZ.Cum a fost prins Mihail Vlasov cu mita-n braţe: "N-am idee ce e acolo!". Procuror:"Haideţi, mergem la sediu, vedem ce avem noi aici

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Ce ştiu ei şi NU ştii tu: Secretele ASCUNSE de la COAFOR
  • Sunt cei mai norocoşi oameni din lume? Au supravieţuit unor accidente cumplite| GALERIE FOTO
  • Mulţi parteneri de SEX? De ce sunt DUR judecate femeile care fac asta