Gigi Becali: "Nu cred că Băsescu ne va graţia nici pe mine, nici pe Gică Popescu"

Gigi Becali: "Nu cred că Băsescu ne va graţia nici pe mine, nici pe Gică Popescu"

Aflat după gratii încă din luna iunie, Gigi Becali încă mai speră la o reducere a pedepsei, însă este convins că președintele nu-l va grația. Aceeași opinie o are și despre Gică Popescu, condamnat la trei ani și o lună de închisoare.

Condamnarea fostului fotbalist Gică Popescu aduce din nou în discuție ipoteza unei grațieri, ca și în cazul patronului stelist Gigi Becali. În ciuda mai multor voci care susțin grațierea lui Gică Popescu, Becali a declarat pentru RomâniaTV că nu se așteaptă la așa ceva. "Nu cred că Băsescu ne va graţia nici pe mine, nici pe Gică Popescu.", a spus latifundiarul.  Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că în calitate de "simplu cetăţean" vrea graţierea lui Gică Popescu. Anterior, și președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, și-a exprimat regretul că "justiția nu are și o componentă socială" și a precizat că el ar semna oricând o petiție adresată președintelui Traian Băsescu pentru grațierea lui Gică Popescu. De asemenea, liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat că susține demersul inițiat de președintele clubului Dunărea Calafat privind grațierea lui Gică Popescu. De cealaltă parte, noul președinte al FRF spune că nu va semna petiția pentru grațierea lui Popescu. „Nu voi semna acea petiție, nu vreau să se înțeleagă altceva. Decizia Justiției e un act normal la bunul mers al societății. Cu toată supărarea colegilor de generație ai domnului Gheorghe Popescu, nu o voi semna”, a spus Răzvan Burleanu.

Pe 4 martie judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au dat condamnări cu executare definitive în dosarul transferurilor din fotbal. În acest dosar, Gheorghe Popescu a fost condamnat la 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • Crin Antonescu, pentru EvZ, după ce PDL a anunțat că va depune o moțiune de cenzură: "Vom decide dacă facem noi, PNL, moțiune de cenzură sau nu"
  • TREI ESCROCI au vândut trei MUNȚI cu 3,5 milioane de euro
  • Detaliile eşecului Hidroelectrica în faţa „băieţilor deştepţi”

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • "N-am mai întâlnit asemenea nesimţire!", a izbucnit un judecător, după ce o tânără şi-a reclamat părinţii în justiţie | GALERIE FOTO / VIDEO
  • Carnavalul de la Rio în imagini. Costume minuscule și care grandioase | GALERIE FOTO
  • TUPEU: "SĂRACI” în LUX. PALATE ţigăneşti de milioane de euro în care trăiesc ”CERȘETORI” | GALERIE FOTO

Ne puteți urmări și pe Google News