Băsescu, despre Klaus Iohannis: "E un câştig pentru Guvern. Vine fără să fie făcut aranjamentul la Grivco"

Băsescu, despre Klaus Iohannis: "E un câştig pentru Guvern. Vine fără să fie făcut aranjamentul la Grivco"

Șeful statului a declarat, sâmbătă seară, pentru postul B1 TV, că intrarea lui Klaus Iohannis în guvern este un câștig, mai ales că această decizie nu a mai fost luată "la Grivco", făcând astfel referire la Dan Voiculescu.

"Eu cred că Iohannis e un câştig pentru Guvern, trebuie să aibă grijă cum le aranjează, cu compatibilitatea. Altfel, el este experimentat în administraţie şi de data asta vine în Guvern fără să fie făcut aranjamentul la Grivco (Grupul industrial Voiculescu şi Compania SA), ceea ce e bine. Prima dată când a vrut să vină premier îi spusese Voiculescu, acum nu", a declarat Băsescu.

Totodată, întrebat dacă va semna memorandumul cu FMI, aşa cum susţine premierul Victor Ponta, preşedintele a răspuns: "Cred că domnul Ponta visează frumos, probabil că asta i-a spus Medvedev la Soci".

Preşedintele Traian Băsescu se află la Cluj Napoca pentru a participa la o dezbatere a Mişcării Populare. Alături de şeful statului se află şi primarul Clujului, Emil Boc. CITIȚI ȘI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Declarație la Soci. PONTA, despre nominalizarea lui IOHANNIS în Guvern: ”CRED că ar fi un mare câştig pentru Guvern”
  • Crin Antonescu a scos o linie de fundaşi şi a băgat una de atacanţi. Culisele unei decizii strategice
  • Zgonea: Iohannis trebuie să-și dea DEMISIA din funcția de primar dacă vrea în Guvern
  • Deputatul PSD Mădălin Voicu: „Am vorbit cu Ponta şi Antonescu să îl pună pe Klaus Iohannis ministru de Interne”| VIDEO
  • Ilie Sârbu: "Victor Ponta va avea ultimul cuvânt în numirea miniştrilor liberali. PNL a schimbat liniile ca la hochei"
  • Iohannis: „Când o să-mi spună Victor PONTA că nu pot fi VICEPREMIER, îi voi da un răspuns”

<iframe width="640" height="315" src="//www.youtube.com/embed/ckBkA2HP7LQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>