Elena Udrea, despre măsura de sprijinire a românilor cu credite: "E o măsură electorală"

Elena Udrea, despre măsura de sprijinire a românilor cu credite: "E o măsură electorală"

Parlamentarul susține că măsura anunțată de premierul Victor Ponta de sprijinire a românilor cu credite este una electorală și că fondurile necesare implementării acestei acțiuni vor veni tot din banii populației, potrivit Digi 24.

"Nimeni nu poate fi păcălit. E o măsură electorală, vine în 2014, când USL are nevoie de voturi, după doi ani în care n-am avut parte decât de creşteri de taxe şi impozite, şi ca număr şi ca valoare. Domnul Victor Ponta vine acum şi spune unei largi categorii de electorat – şi electoratul cu resurse financiare mici – că le dă acest ajutor", spune Elena Udrea.

Parlamentarul mai spune că de acest ajutor ar putea beneficia aproape un milion de oameni, adică "un milion de votanţi".

"Domnul Victor Ponta vine şi ne spune că nu poate renunţa la acciza pe carburant, deci nu poate să nu ia banii românilor pe acciza pe carburant, care va duce nu doar la scumpirea la pompă, dar şi la creşteri în lanţ ale preţurilor la produsele de bază, dar poate să-i sprijine pe românii care au credite", spune Elena Udrea, adăugând că măsura nu va mai fi aplicată după alegerile de anul acesta. Pe de altă parte, parlamentarul nu crede că FMI este de acord cu această măsură, în condiţiile în care instituţia financiară a avertizat atât actualul Executiv, cât şi guvernele anterioare, să nu ia măsuri populiste.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Banii nu vin de la Victor Ponta de acasă, vin din buzunarul românilor", a mai spus Elena Udrea.