Povestea Cenuşăresei în VARIANTĂ MODERNĂ. Cum arată TÂNĂRA MISTERIOASĂ pe care Justin Bieber o caută ÎNNEBNUNIT | FOTO

Povestea Cenuşăresei în VARIANTĂ MODERNĂ. Cum arată TÂNĂRA MISTERIOASĂ pe care Justin Bieber o caută ÎNNEBNUNIT | FOTO

Justin Bieber îşi caută iubita pe internet. Se pare că un singur selfie a fpst necesar pentru ca Justin Bieber să "ceară" fanilor să găsească identitatea fetei "misterioase" de pe Instagram care i-a atras atenţia.

Potrivit Daily Mail, cântăreţul a postat pe Instagram o poza cu o tânără a cărei identitatea a rămas necunoscută. Fata, care seamănă extrem de mult cu modelul din Rusia Irina Shayk, i-a atras atenţia artistului astfel că acesta a apelat la fani pentru o găsi.

La scurt timp după ce a postat fotografia pe reţeaua de socializare, artistul a primit mii de mesaje de la fane care susţin că fotografia le apaţine. Însă, din păcate pentru tânărul de 21 de ani, ele spun doar "poveşti".

Tot fanii i-au spus că "misterioasa" fata se numeşte Cindy Kimberly şi are un obicei de a posta selfie-uri pe Instagram. Încă nu se ştie de unde este tânăra.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un alt cont de Instagram, privat de data aceasta şi sub  un alt nume, tânăra ar avea 250.000 de persoane care o urmăresc.

Ea este cu singuranţă un fan Justin Bieber deoarece cu câteva zile în urmă a postat un video în care ascultă unul dintre hiturile artistului. 

Poza pe care Justin Bieber a postat-o pe Instagram a strâns peste 700.000 de likeuri în câteva ore.