APELUL unui MUSULMAN către confraţii săi a devenit VIRAL: "Noi trebuie să-i denunțăm pe radicali"

APELUL unui MUSULMAN către confraţii săi a devenit VIRAL: "Noi trebuie să-i denunțăm pe radicali"

Un musulman francez face un apel la confraţii săi din Franţa să îi găsească şi să îi denunţe pe acei "impostori care se dau drept musulmani și ucid oameni". Înregistrarea video cu mesajul acestuia a devenit viral pe reţelele de socializare.

"Nu autoritățile trebuie să se ocupe de ei (...) noi, musulmanii care mergem la moschee (...) noi, care reprezentăm valorile Republicii. Ne revine nouă, musulmanilor, datoria de a-i găsi pe acești nenorociți. Noi trebuie să-i denunțăm autorităților", este mesajului musulmanului.

"Sunt sătul să văd toate aceste atentate", precizând că atentatele de la Paris marchează intrarea "într-un război civil, un război ideologic şi că singura soluţie este implicarea musulmanilor, relatează Agerpres.

"Soluția poate veni doar de la noi, musulmanii. Din păcate, radicalii frecventează aceleași lăcașuri de cult ca și noi, așa că ne revine nouă, musulmanilor din Franța, care recunoaștem valorile Republicii și ale islamului, sarcina de a ne ocupa de ei", adaugă el.

Ne puteți urmări și pe Google News
 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Il a tout dit !!!

Posted by Akim Bouchmella on 18 Noiembrie 2015

Identitatea acestuia nu a fost făcută publică, însă potrivit contului de Facebook unde a fost postat videcolipul bărbatul s-ar numi Akim Bouchmella.