REVOLTĂTOR! Proprietarii clubului Colectiv invitau 4.690 de oameni la concerte într-un spaţiu autorizat pentru 80

REVOLTĂTOR! Proprietarii clubului Colectiv invitau 4.690 de oameni la concerte într-un spaţiu autorizat pentru 80

Pe pagina de Facebook a clubului Colectiv, arhiva evenimentelor arată un adevăr crunt ce demască setea de profit şi lipsa oricăror scrupule pentru atingerea acestui obiectiv.

Astfel, într-un spaţiu pentru care proprietarii clubului groazei obţinuseră autorizaţie doar pentru 80 de persoane, aceştia invitau prin intermediul Facebook chiar şi 16.000 mii de persoane.

Aşa a fost cazul la 25 aprilie 2015, cu ocazia evenimentului “APR Untold Story in Your City - ANDY C in Bucharest!”, când din cele 16.000 mii de persoane invitate, ar fi participat - conform datelor oficiale ale evenimentului - 4.690 de oameni. Aceste cifre spun multe despre cum mergeau lucrurile la clubul Colectiv. Practic, tragedia de vineri seara era anunţată încă de atunci.

Parchetul ÎCCJ a anunţat luni că acţionarii clubului Colectiv, Costin Mincu, Alin Anastasescu şi Paul Gancea, sunt audiaţi în calitate de suspecţi pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă. Ultimul bilanţ arată că în incendiul de vineri noapte au murit 30 de personae. Aproximativ 130 de persoane sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti, iar 90 dintre acestea sunt în stare critică şi gravă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Încă o tănără de 27 de ani a murit în urma incendiului din clubul Colectiv. Decesul a fost anunţat în această dimineaţă, de medicii de la Spitalul Pantelimon. Bilanţul sinistru al morţilor din incendiul din clubul Colectiv a ajuns la 32. În stare gravă mai sunt 89 de persoane şi medicii au făcut mai multe declaraţii din care rezultă că situaţia acestor răniţi grav se poate termina oricând cu un deznodământ tragic.

CITESTE SI:

+Cine este patronul de la Colectiv Club, locul unde au murit 27 de tineri. Acesta începe să primească mesaje de la tineri revoltaţi: "Esti un nenorocit iresponsabil"

+De ce a rămas neînsurat Raed Arafat. Cel mai bun prieten al fondatorului SMURD dă din casă

+MOMENTUL când a început COȘMARUL și mărturia înfiorătoare a unui supraviețuitordin clubul Colectiv: ”Mă cățăram pe cadavre!” Imagini de la fața locului | VIDEO

MOMENTUL când a început COȘMARUL și mărturia înfiorătoare a unui supraviețuitordin clubul Colectiv: ”Mă cățăram pe cadavre!” Imagini de la fața locului | VIDEO

Proiectantul clădirii este cel responsabil de sistemul de stingere. El este cel care trebuie să facă un scenariu de acest gen şi să găsească locurile optime unde trebuie aşezate stingătoarele şi ieşirile de evacuare.

CELE MAI COMENTATE:

+Doctorul „Moarte” trebuie să plece! Raed Arafat nu a putut explica cele 12 ORE de gafe și erori FATALE

+Raed Arafat, despre accidentul aviatic din Apuseni: ”S-a făcut tot posibilul. Au încercat totul”

+A ÎNCEPUT OPERAȚIUNEA "MAREA SPĂLARE" a lui FELIX. Un SONDAJ de opinie, realizat de INSTITUTUL de CASĂ al PNL îl scoate NEVINOVAT pe Dan Voiculescu

Patronul de la EXPIRAT susţine că închide clubul: Sunt prieten cu unul din patronii de la Colectiv. Știu ca o sa facă mulți ani de PUŞCĂRIE. Ar fi trebuit SĂ MĂ IA ŞI PE MINE!

Imagini din club Colectiv. Cum arată în interior clubul unde s-a produs incendiul oribil din noaptea de Halloween | GALERIE FOTO