CU CÂT a crescut comerţul cu autovehicule şi motociclete

CU CÂT a crescut comerţul cu autovehicule şi motociclete

Volumul cifrei de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motociclete a crescut cu 8,3% atât ca serie brută cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate.

Creşterea a avut loc în primele opt luni ale acestui an faţă de perioada similară din 2014, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS), publicate vineri, anunţă Agerpres

Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piaţă prestate populaţiei a crescut atât ca serie brută cu 6,1% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 5,9%. 

În luna august faţă de luna corespunzătoare a anului precedent, volumul cifrei de afaceri pentru comerţul cu autovehicule şi motociclete a crescut atât ca serie brută, cu 11,3%, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 8,4%. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piaţă prestate populaţiei a crescut, în această perioadă, atât ca serie brută cu 9,5% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 10,2%.