Un neozeelandez de 20 de ani care ”vâna” fantome în Pădurea Baciu a vrut să își facă un selfie pe un vagon și a fost electrocutat

Un neozeelandez de 20 de ani care ”vâna” fantome în Pădurea Baciu a vrut să își facă un selfie pe un vagon și a fost electrocutat

Globetrotter-ul neozeelandez a vrut să își facă un selfie mai ciudat și s-a urcat pe un vagon din stația CFR Baciu, județul Cluj.

Din greșeală, Fergus Kelly (foto), de 20 de ani, a atins firul de înaltă tensiune de la linia de cale ferată, alimentat cu 27.000 de volți. În urma contactului s-a creat un arc electric care l-a trîntit pe Fergus la pământ. Medicii spun că tânărul de 20 de ani a suferit arsuri pe 30 la sută din suprafața corpului și că după ce a electrocutat a fost transportat de urgență la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj, în stop cardio respirator, unde a fost resuscitat. După acest moment, medicii au luat decizia de a-l transporta pe Fergus, la Spitalul Floreasca din București, unde în prezent se află internat în stare gravă. Fergus este intubat și se află în comă.

Kelly Fergus este originar din Noua Zeelandă și face o excursie prin Europa, alături de alți tineri din Anglia, Irlanda și Germania. Grupul de prieteni a ajuns la Cluj în căutarea fantomelor și a extratereștrilor care se spune că bântuie Pădurea Baciu, de la marginea municipiului Cluj Napoca. După ce au terminat de explorat pădurea, cei patru prieteni au ajuns în stația CFR Baciu, unde Fergus s-a urcat pe un vagon pentru a-și face un selfie. Polițiștii spun că Fergus a fost rugat de prietenii săi să nu facă acest lucru deoarece exista un pericol real, dar tânărul nu a vrut să asculte. S-a urcat pe vagon și a atins firul de înaltă tensiune și a fost electrocutat.

Ne puteți urmări și pe Google News