Mașini pe care le poți cumpăra cu 15.000 de euro

Mașini pe care le poți cumpăra cu 15.000 de euro

Românii care vor mai mult confort, spațiu și siguranță de la o mașină nouă, alocă în jur de 15.000 de euro pentru o astfel de achiziție.

 La această marjă de preț, oferta este bogată și se poate găsi ușor un automobil cu un grad de confort și siguranță peste medie. Prețurile sunt cele afișate pe site-urile oficiale, dar puteți găsi, în funcție de dealer și de oferte, reduceri substanțiale față de prețul de listă, chiar și de 20%. Cei care vor anumite dotări speciale pentru automobilele lor, extrem de utile în anumite situații, au de unde alege în schimbul acestor bani.

Ce variante avem la acest preț

Una dintre primele opțiuni luate în calcul ar putea fi Skoda Octavia cu motorul de 1,2 litri TSI, un model extrem de popular în România. Airbag pentru genunchi, la șofer, bancheta din spate rabatabilă fracționat și funcția de monitorizare a presiunii în pneuri sunt doar câteva dintre opțiunile standard ale mașinii. Dacă vreți o Skoda mai rapidă și mai bine dotată, puteți alege Fabia Ambition 1.2 TSI DSG , cu cutie automată și 110 CP. Dacă vreți însă o mașină asiatică, puteți găsi în această categorie de preț și un Hyundai i20, noul model, diesel, 75 CP.

Ne puteți urmări și pe Google News

Diesel economic

Cine vrea un Volkswagen, poate găsi fără probleme un Polo TDI de 75 CP, cu asistent pornire în rampă și servodirecție electromecanică reglabilă în funcție de viteză în dotarea standard. Un alt automobil diesel demn de luat în seamă este Opel Corsa, varianta de echipare Enjoy, cu funcția Start/Stop și motor de 95 CP. O variantă interesantă este monovolumul Citroen C3 Picasso.

Cumpărătorii aflați în căutarea unei mașini spațioase, bine accesorizate, au mai multe opțiuni în această marjă de preț

Cu puțin peste 15.000 euro puteți să-l achiziționați la nivelul de echipare Exclusive, care are un echipament opțional disponibil la comandă, cu un cost zero, numit Pack Voiaj (măsuțe pliabile, spătare scaune față, storuri laterale spate, scaun pasager față rabatabil, lanternă mobilă, plasă bagaje portbagaj + martor necuplare centuri siguranță spate + oglindă supraveghere copii), ideal pentru familiști.

Ofertele speciale

Desigur, dacă vânaţi ofertele speciale, reducerile sau discount-urile, veţi avea destule surprize plăcute. Un Volkswagen Polo, prin programul REMAT, poate fi cumpărat nou cu puțin peste 9.000 de euro. La Țiriac Auto, de exemplu, un Hyundai i30 poate fi cumpărat cu puţin peste 13.000 de euro. În Germania, la dealeri, un Audi A3 din 2014, cu foarte puţini kilometri la bord, poate fi cumpărat cu circa 15.000 de euro.