LIGA I. Rapid - FC Botoșani, scor 2-2. Giuleștenii au ratat șansa de a ieși din zona RETROGRADĂRII

LIGA I. Rapid - FC Botoșani, scor 2-2. Giuleștenii au ratat șansa de a ieși din zona RETROGRADĂRII

Rapid a remizat, marți, pe teren propriu, cu FC Botoșani, scor 2-2, într-o partidă din etapa a 29-a a Ligii I. Giuleștenii rămân în continuare în zona „nisipurilor mișcătoare” și trăiesc cu sufletul la gură finalul de sezon.

Rapid și FC Botoșani au încheiat la egalitate, scor 2-2, întâlnirea ce s-a disputat, marți, în runda a 29-a a Ligii I, în Giulești. Oaspeții au intrat cu avantaj la pauză, după reușita lui Ivanovici, din minutul 25, iar „feroviarii” au restabilit egalitatea prin Oriol (52). Moldovenii au înscris din nou, după ce Vașvari a transformat un penalty (74), apoi Săpunaru a stabilit scorul final, tot de la punctul cu var (76).

După această etapă, Rapid a ajuns să totalizeze 29 de puncte și se află, momentan, pe locul 14.

„Ne mulțumim și cu un punct, pe noi ne ajută orice punct în lupta asta pentru evitarea retrogradării. Azi am întâlnit totuși o echipă bună, merită să fie sus în clasament. Păcat că am ratat acele ocazii destul de ușor pe final de meci. Suntem însă uniți până la capăt, nu contează cine ratează sau marchează. E bine că n-am pierdut, suntem mulțumiți de ce am realizat până acum. Urmează două meciuri de foc, sperăm să ne salvăm”, a spus rapidistul Cristi Săpunaru la Digi Sport.

Ne puteți urmări și pe Google News