Antonescu, despre Ponta: E un SENTIMENTAL, genul lui se descurcă mai greu în realitate

Antonescu, despre Ponta: E un SENTIMENTAL, genul lui se descurcă mai greu în realitate

După ce premierul Victor Ponta a spus că îi este dor de el, Crin Antonescu i-a transmis liderului PSD că este ”un sentimental” şi face parte din tipul oamenilor care ”se descurcă mai greu în realitate, dar au imaginaţia bogată”.

”E un sentimental, se vede treaba. Nu glumiţi pe seama unor asemenea oameni, pentru că dintre ei se recrutează marii poeţi, marii artişti. Ei poate se descurcă mai greu în realitate, dar au imaginaţia bogată, au sufletul mare şi ne fac viaţa mai frumoasă”, a declarat Crin Antonescu, citat de mediafax.ro.

El a fost întrebat cum vede ideea revenirii lui Traian Băsescu pe scena politică. ”Să fie sănătos şi să dea din el tot ce e mai bun, dar nu pe scena politică, pentru că acolo a dat (...) Domnul Băsescu este, probabil acum o văd şi cei mai înverşunaţi susţinători ai domniei sale, domnul Băsescu este o ruşine. Dacă stau şi mă gândesc cum poate dormi liniştit numai când vede ce se întâmplă, să spunem, cu biata Monica Ridzi... Mi-e peste fie să şi glumesc despre domnul Băsescu”, a spus Antonescu.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a citat, luni, după şedinţa coaliţiei, din Crin Antonescu, el spunându-le jurnaliştilor că îi este dor acesta.

Ne puteți urmări și pe Google News