ISIS a ajuns în Israel! Se antrenau CĂSĂPIND animale!

ISIS a ajuns în Israel! Se antrenau CĂSĂPIND animale!

Șapte arabi, printre care un avocat din Nazareth, au fost inculpați duminică pentru a fi încercat să construiască o ramură a ISIS în Israel.

Cei șapte suspecți ar fi făcut parte dintr-un plan pentru organizarea de atacuri teroriste în Israel, a declarat Shin Bet, serviciul de informații interne de la Tel Aviv, citat de Jerusalem Post.

Ei riscă să fie condamnați pentru legături cu o organizație aflată în afara legii, pentru că au ajutat un grup terorist și contacte cu agenți străini și pentru că au plănuit crearea unei ramuri ISIS în Israel, a arătat serviciul secret.

Cei șapte au fost arestați în urma unei acțiuni comune a Shin Bet și a Poliției israeliene duse în noiembrie și decembrie, însă cazul a fost ținut secret până ce au fost formulate acuzațiile.

Ne puteți urmări și pe Google News

Shin Bet a declarat că toți cei șapte au mărturisit că în timpul anului trecut au lucrate sub coordonarea „jihadist salafist” și au jurat credință ISIS.

Celula teroristă învăța cum se fac coteilurile Molotov și se pregătea să lupte în Siria. Pentru aceasta, cei șapte se antrenau măcelărind animale. Figura centrală a grupului era Adnan Aladin,de 40 de ani, un avocat din Nazareth, care ar fi recunoscut în fana anchetatorilor că este șeful „ISIS din Palestina”.