„Avocate” reţinute, la Constanţa, pentru înşelăciune prin metoda „Accidentul”

„Avocate” reţinute, la Constanţa, pentru înşelăciune prin metoda „Accidentul”

Două femei care reuşiseră să înşele o bătrână din oraşul Ovidiu prin metoda „accidentul” au fost prinse, după o urmărire ca-n filme, de către poliţiştii constănţeni.

Cele două suspecte au bătut, în această după amiază, la uşa unei bătrâne din oraşul Ovidiu şi, dându-se drept avocate, i-au spus femeii că fiul ei a avut un accident de circulaţie. Pentru „scăparea” lui i-au cerut 4000 de lei, sumă pe care bătrâna, speriată, le-a oferit-o imediat. La plecare însă, când „avocatele” se suiau în maşină, a apărut fiul femeii, viu şi nevătămat. Bătrâna şi-a dat imediat seama că a fost înşelată şi şi-a avertizat fiul. Bărbatul a pornit cu maşina în urmărirea autoturismului, cu număr de Spania, cu care fugeau cele două suspecte şi în acelaşi timp a sunat la ,alertând poliţia.

S-a organizat un filtru şi la scurt timp, fugarele au fost blocate în trafic de poliţiştii de la Rutieră împreună cu cei de la Secţia IV,  pe şoseaua de variantă a oraşului Ovidiu, în apropiere de Constanţa. Cele două femei sunt audiate la Secţia IV urmând să fie transportate la poliţia din Ovidiu, pentru a se stabili dacă mai sunt implicate şi în alte fapte. Vor fi reţinute, urmând să fie deferite magistraţilor cu propunerea de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

 

Ne puteți urmări și pe Google News